Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Több halvány pozitív teszt téved?

Mezeine kérdése:

Több halvány pozitív teszt téved?

Figyelt kérdés
Késik a menzeszem kb. 5 napja. Pénteken délutáni teszt időn túl kb 1.5 óra lett extra halvány pozitív de azért egyértelműen látszott. Ma reggel, nem az elsőből szintén időn túl lett pozitív de ennek már csak fél óra kellett, de egyértelműen látszik és színes. Délután kíváncsiságból, jó sokat ittam szintén időn túl fél órás csúszással de látszik a 2. vonal. Hőm jó, tüneteim jók. A mindjárt meg jön érzés már 2 napja elmúlt. Létezi, hogy ennyi teszt száradási csíkos? Medi Labbal teszteltem.
2015. jún. 1. 17:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Nekem ennél még erősebb halvány csíkom volt amit mások is láttak otthon szabad szemmel, ám másnap már annyira se látszott harmadnap meg meg is jött :( Doki is annyit mond majd, lehet , hogy baba, de nem biztos jöjjön vissza három hét múlva, mikor két nap múlva tesztelnél egy másik tesztet és ha ez tényleg pozi halvány teszt akkor két nap múlva sőt akár holnap is már erősebbnek kell lennie :)

Én is sok teszten vagyok túl 4 év várakozás után most úgy tűnik baba marad 8 hetesek vagyunk :)

Kitartás, és ne görcsölj miatta és ne siettesd mert csak csalódsz és az árt :/ doki a hcg-t nem fogja látni.

2015. jún. 1. 18:56
 12/30 anonim ***** válasza:
Azért megy a drukk :) és írd meg majd mi lett :)
2015. jún. 1. 18:57
 13/30 anonim ***** válasza:
Én is drukkolok, kérdező! :)
2015. jún. 1. 19:00
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem értem, hogy ha már veszed a fáradságot, hogy nyolcvan tesztet csinálj, akkor miért nem vagy képes egyet helyesen, reggeli első vizeletből csinálni?

Orvoshoz mehetsz, de teljesen felesleges még, ha a teszt sem mutatja ki normálisan.

És létezik, hogy ennyi teszt száradási csíkos, mert 3 órán keresztül őrizgetnek egy lepisilt papírdarabot, ahelyett, hogy kidobnák, miután kijött a negatív eredmény. Sőt, az is létezik, hogy a türelmetlen nők ennyi tesztre ráképzelik a második csíkot.

2015. jún. 1. 19:01
 15/30 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. A szemem még azért jó :D színes, abszolút látható csík csak nem időn belül. Nem képzelgek nem vagy képzelgős típus :D
2015. jún. 1. 19:09
 16/30 anonim ***** válasza:

Nekem x-epil lett 1 óra múlva száradási csíkos, kettő is. Van, hogy az időn túlinál van baba, de a Medi Labnál sajnos előfordul az időn túli csík:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Másik tesztel próbáltad? Az x-epilt nagyon tudom ajánlani, időn belül engem még sosem csapott be, időn túl viszont ne nézegetsd, mert 1 óra elteltével hajlamos a száradási csíkra.

2015. jún. 1. 19:20
 17/30 anonim ***** válasza:
Szia! Mintha magamat olvastam volna. Csak én most pont nem szeretnék babát. És nekem is az a fura, hogy időn túl lett látható vonal. Viszont nekem van két manóm, és pontosan tudom, milyen a full negatív teszt. Azokon semmikor nem lett vonal, mert hiába lett sokszor elsőre nega, még órákkal később is ránéztem, és akkor is hófehér volt a második csík helye. Szóval most reménykedem, hogy ne legyek babás.
2015. jún. 1. 19:22
 18/30 A kérdező kommentje:
Engem a Medi Lab még nem csapott be. Ha negatív volt akkor negatív volt. De ilyen erős száradási csík semmi kép nem volt főleg nem többször. ez 25 érzékenységű. És nem csak fényben látszik,. nem kell fordigatni, hogy lássam. Egyértelműen látszik. Csak az első volt, hogy sokára jött ki. A másik kettőt már 15 perc után lehetett látni. Érdekes minden esetre. De feltétlen írok, hogy mi van :)
2015. jún. 1. 19:40
 19/30 anonim ***** válasza:
Vannak olyan tesztek amik szinte midn csíkosak lesznek időn túl.. Szóval erre ne alapozz szerintem. Ha 5 napja késik akkor már időn belül elég egyértelmű csík kéne legyen. Persze, mettől még lehetsz terhes, csak ne éld bele magad. Nekem nagyon sok időntúli pozim volt már.
2015. jún. 1. 19:51
 20/30 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy vannak. De én mindig Medi Labbal teszteltem és még sosem jártam így. Eddig a negatív az negatív volt.
2015. jún. 1. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!