Több halvány pozitív teszt téved?
Nekem ennél még erősebb halvány csíkom volt amit mások is láttak otthon szabad szemmel, ám másnap már annyira se látszott harmadnap meg meg is jött :( Doki is annyit mond majd, lehet , hogy baba, de nem biztos jöjjön vissza három hét múlva, mikor két nap múlva tesztelnél egy másik tesztet és ha ez tényleg pozi halvány teszt akkor két nap múlva sőt akár holnap is már erősebbnek kell lennie :)
Én is sok teszten vagyok túl 4 év várakozás után most úgy tűnik baba marad 8 hetesek vagyunk :)
Kitartás, és ne görcsölj miatta és ne siettesd mert csak csalódsz és az árt :/ doki a hcg-t nem fogja látni.
Azt nem értem, hogy ha már veszed a fáradságot, hogy nyolcvan tesztet csinálj, akkor miért nem vagy képes egyet helyesen, reggeli első vizeletből csinálni?
Orvoshoz mehetsz, de teljesen felesleges még, ha a teszt sem mutatja ki normálisan.
És létezik, hogy ennyi teszt száradási csíkos, mert 3 órán keresztül őrizgetnek egy lepisilt papírdarabot, ahelyett, hogy kidobnák, miután kijött a negatív eredmény. Sőt, az is létezik, hogy a türelmetlen nők ennyi tesztre ráképzelik a második csíkot.
Nekem x-epil lett 1 óra múlva száradási csíkos, kettő is. Van, hogy az időn túlinál van baba, de a Medi Labnál sajnos előfordul az időn túli csík:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Másik tesztel próbáltad? Az x-epilt nagyon tudom ajánlani, időn belül engem még sosem csapott be, időn túl viszont ne nézegetsd, mert 1 óra elteltével hajlamos a száradási csíkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!