Mezeine kérdése:
Több halvány pozitív teszt téved?
Figyelt kérdés
Késik a menzeszem kb. 5 napja. Pénteken délutáni teszt időn túl kb 1.5 óra lett extra halvány pozitív de azért egyértelműen látszott. Ma reggel, nem az elsőből szintén időn túl lett pozitív de ennek már csak fél óra kellett, de egyértelműen látszik és színes. Délután kíváncsiságból, jó sokat ittam szintén időn túl fél órás csúszással de látszik a 2. vonal. Hőm jó, tüneteim jók. A mindjárt meg jön érzés már 2 napja elmúlt. Létezi, hogy ennyi teszt száradási csíkos? Medi Labbal teszteltem.2015. jún. 1. 17:33
21/30 A kérdező kommentje:
Amúgy nem várt baba lenne. Azért aggódok ennyire .
2015. jún. 1. 19:59
22/30 anonim válasza:
Teszel fel tesztről képet? Amúgy nem lehet, hogy a többi Medi Labos is ilyen lett, csak azokat nem nézegetted a megadott idő letelte után?:)
23/30 A kérdező kommentje:
Hajnalban elkezdtem vérezni, de ez nem olyan mint szokott. iszonyat fájdalmaim vannak. Leszakad a derekam, és nem is vérzek annyira....
2015. jún. 2. 07:58
24/30 anonim válasza:
Lehetséges, hogy volt valami, de nem maradt meg, sokan nem is tudják, hogy terhesek voltak, mert nem tesztel mindenki pár nap késésnél... ilyenkor meg jön egy halvány csík és kapaszkodik bele az ember és pár nap múlva meg megjön :(
25/30 A kérdező kommentje:
Meg jöttem az orvostól. Elküldött kórházi terhességi tesztre. Egyáltalán nem fáj a hasam, csak a derekam. Nem látott semmit, de azért elküldött tesztre.
2015. jún. 2. 13:56
26/30 anonim válasza:
Amikor nekem időn túl volt csak halvány pozitív tesztem, akkor végül nem lett babám, elindult valami, de nem tudott megtapadni. De olyanról még nem hallottam, hogy híre-hamva sincs terhességnek, és úgy lesz akár időn túl is pozitív a teszt. Tehát vagy erősödni fog pár napon belül, és akkor babát vársz, vagy hasonlóan járhattál, mint én, ebben az esetben pár nap múlva meg fog jönni a vérzésed, csak kicsit erősebb lesz, mint szokott.
27/30 A kérdező kommentje:
Na lányok. tegnap véreztem de nem volt erős vérzésem egyáltalán. Nem fájt a hasam sem, csak a derekam. Ma meg már szinte semmi vérzésem sincs. Mellem fáj még mindig....
2015. jún. 3. 11:47
29/30 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudtam ma elmenni, mert beteg lett a gyerekem :)Ilyenkor mi van? Cisztám tutira nincsen mert az UH-n semmi rendellenes dolgot nem látott az orvos.
2015. jún. 3. 11:55
30/30 anonim válasza:
Vegyél egy digitális Clearbluet, az talán megnyugtat, és azt nézegetni sem kell, hogy halvány, vagy sem. Ha az is pozitív, akkor irány az orvos progeszteronpótlásért, ha negatív, akkor csak szimplán megjött, és a teszteken száradási csík lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!