Ez halvany pozitiv?

Figyelt kérdés
[link]

2015. jún. 8. 13:33
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

14 es most olvastam csak el a valaszod!

Huhaa nagyon drukkolok neked! Ez jo jel, hogy erosodott a csikod! Tenyleg nagyon szoritok erted!!!!

2015. jún. 8. 14:57
 22/47 A kérdező kommentje:

Van onuralmam! Elso ket babamnal a nemvart utan ket nappal csinaltam tesztet mindketto nagyon eros pozi volt! Eddig en sem tesztelgettem..

Viszont most mint irtam meg volt az okom amiert csinaltam egyet es most ugy erzem megvan a masik okom is, hogy megnezem 1-2 nap mulva!

Idom nincs sok de a reggeli pisi igy is ugyis kijon ha teszek ala tesztet ha nem😊

2015. jún. 8. 15:00
 23/47 anonim ***** válasza:
84%

Szia.

Én is ilyen türelmetlen voltam az előző hónapban és én is ilyen teszteket produkáltam. Nagyon reménykedtem, de végül nem lett baba. Szerintem nézd meg a következőnél, hogy időn belül kijön-e a csík. Ha igen van remény, ha nincs valószínű száradási csík.

Aki beleköt abba, hogy türelmetlen és nem érti mire jó ez, annak üzenem, hogy nem azt kérdezte a kérdező, hogy teszteljen-e vagy sem, hanem hogy mi mit látunk rajta. Ha neki jól esik miért ne tesztelne? Nem a mi pénzünk hanem az övé. Komolyan egyesek az élő fába is belekötnek.

Szurkolok neked :)

2015. jún. 8. 15:08
 24/47 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó, ez nem kötekedés, hanem a józan ész!

Ha egyszer még 4-5 nap van a mensiig, akkor esélyes, hogy semmit nem fogunk látni a teszten.

Mint ahogy a kérdező is bizonytalan.

A minap egy másik kérdező ugyanezt lejátszotta, másnapra megjött neki.

2015. jún. 8. 15:12
 25/47 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Tokeletesen igazatok van! Meglatjuk mi lesz vegul is semmi sem mulik ezen:)
2015. jún. 8. 15:15
 26/47 A kérdező kommentje:
23as sajnalom, hogy nem lett baba! Utalatos tesztek!!!
2015. jún. 8. 15:16
 27/47 anonim ***** válasza:
85%

Kicsit OFF

24-esnek: Én személy szerint szívesebben olvasok ilyen kérdést, mint a 125. mikor jön a családi, melyik a legolcsóbb tápszer, legolcsóbb pelenka, vegyünk-e használtan 5000-ért no name biztonsági gyerekülést és társai. :)

Szép napot

2015. jún. 8. 15:23
 28/47 anonim ***** válasza:
94%

27-es igaz :) Illetve nagyon örülök annak is hogy többségben olyan nők vannak akinek 4 terhessége volt és csak négy tesztet kellett csinálni az egész eddigi életében.....de bizony vannak olyanok is akiknek egy darab terhesség sem adatott meg és ezer tesztet csinált már....nem várja senki hogy megértsd,de nagyképűnek sem kell lenni e miatt.

Én annyit tudok a kérdéshez hozzátenni,hogy ilyen kék teszteket láttam már többet és nem a legmegbízhatóbb sajnos,de remélem hogy az lesz belőle amit szeretnél.Én már nagyon sokat csináltam,és csinálok is ha akarok,mert a saját pénzemből veszem :) Annak aki meg még mindig nem bírja tudomásul venni hogy itt nagyon sok olyan nő van aki minden hónapban megéli a kudarc és veszteség érzéset,nem arra kíváncsi hogy egy-két olyan nagyképű hozzászóló rúgjon egyet rajta mint itt egyesek.Ha nem tetszik akkor nem kell megnyitni a teherbeesés cimszót,ha már van gyereked és nem akarsz többet,nem akarsz segíteni,tanácsot adni csak oktatni,akkor sem kell megnyitni ezt a részt!Az a baj a világgal hogy soha nem azt nézzük hogy hogyan segíthetnénk,hanem azt hogy kit hogy rúghatunk oldalba,itt név nélkül élik ki egyesek magukat.Amúgy nem csak ide vonatkozik,ehhez a kérdéshez,de semmi mást nem tapasztalok,csak azt hogy minden kérdésnél amit megnyitok,megjelennek a rosszindulatú hozzászólók....

2015. jún. 8. 20:51
 29/47 anonim ***** válasza:
14 es vagyok ! szóval igen van aki millio tesztet vezs köztük én is! mert reménykednk abban hogy minál előbb látjuk a vonalat. neem a 4. babám lenne ez a tökmag, aki igencska körlményesen akarj amegmutatni magát... erős vérzés egy szép de halván teszt után, majd idegeskedés sírás mert mi történt és vajon ott van e még vagy sem..majd ismát teszt orvosi javaslatra és amig nem tudok visszamenni uh ra, amit már a magűnrendelésre az orvos akinél szültem megnézi! addig csak a bizakodás és a tesztek azok amik vagy csalódottságot vagy izgalommal várt boldogságot hoznak egy nő életében. és amugy nekem az első babámnál már látták uh n és a tezst totál negativ volt sokáig, amásodiknál már a nemvárt napján erős csikjaim voltak, a 3, nál meg épp hogy volt vonal és mivel a teszt azt mutatja hogy vonal, akkor ott baba van ha halványis!és 1 hét erős barna maszatolás jött és a gyerkőc már 2 éves lesz nemsokára. szóval vannak érdekességek és minden nő szervezete más. és akor is számit, 23, 23 31 évesen szültem a gyerekeket és most leszek 33..szóval igencsak másképp működik a szervezet én látom! és msot jött ez a viszontagságos dolog a babával menzesszel! szóval péntekre hozták át a vizsgálatot és drukkoljatok hogy lássam a pöttyöt ami őt jelzi! és szoritok hogy baba legyen neked is!! és a teszt jót mutasson! csinálj reggel és majd töltsd fel! :)
2015. jún. 8. 22:18
 30/47 anonim ***** válasza:
és bocsika a sok elirásért :) csak néha összeakadnak az ujjaim :D amugy 23, 26 , 31 akart lenni :)
2015. jún. 8. 22:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!