Ha csak halvány csíkja vannak a teszteken, mennyi idő múlva kellene megerősödniük?
Hány naponta teszteljek?
Kicsit aggódom, mert tehnap halvany csikom volt, elotte napokon idon túli, de rózsaszínűek.
Ma majdnem időn belül halvany csík, de nem kene erősödnie?
Aggódom picit.
szia, nekem csak azok voltak úgy kb két hétig! aztán erősebb lett majd vrezni kezdtem, futottam az ügyeletre ott hülyének néztek, de a doi azért mondta hogy csináljhak még hátha megmaradt!
Lehet progi hiány vagy nagyon korai terhesség, ha egy hét mulva is csak halvány a vonalad akkor menj dokihoz, de az is kérdés mikor kellene megjönnie vahyis nem megjönnie. nekem most a halványak után a vérzésem 5 napig tartott, és most ujra tesztelnem kell és ma már azonnali erősebb vonal van a tesztemen, ugy remélem megmaradt akkor a törpike :) majd ird meg milyen lett pár nap mulva a teszted . tudsz feltenni képet?
A HCG szint két naponta duplázódik. Ha igazán jobban szeretnéd látni akkor két nap múlva tesztelj, ha izgulós vagy akár holnap is :) és érdemes másik márkájú tesztet. Amig nem halványodik vagy tűnik el nincs baj.
Drukkolok
Mikor kellett volna megjönnie?
Ha egy hete késik, akkor tesztelj legközelebb, az már értelmezhető eredmény lesz. Nem időn túli halvány (száradási) csík.
2 napja késik, de nem erősödtek a csíkok.
Viszont bár halvány, de egyertelmű csíkok, nem száradási csíkok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!