Aktus után csináltam 50nappal amikor meg csináltam csak egy csík jött kis 1 óra múlva lett rajta a halvány csík 3 tesztet csináltam aktus után 40nappal aztán aktus után 45nappal ez 50nappal mindegyiken 1 óra múlva lett Halvány csík szerintetek mi az?
2015. jún. 2. 19:58
2/16 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom mi az a csík :(
2015. jún. 2. 20:00
3/16 anonim válasza:
Az agyhalálod tökéletes bizonyítéka az a csík! K_rvára unalmas, hogy még mindig ezt csinálod! Legyen végre már vége!
4/16 anonim válasza:
Mért nem mész el dokihoz,és megtudod...
5/16 A kérdező kommentje:
Mert nem ciki
pláne hogy akkor gyógyszer szedtem és ovszerral is vé
2015. jún. 2. 20:42
6/16 Ditta323 válasza:
1 órával később már bőven nem ér semmit a teszt, ha ennyit késik menj dokihoz.
7/16 anonim válasza:
Mert ez nem ciki? Jó,hát te tudod...
8/16 anonim válasza:
En is lattam mar ezt a kerdesedet tobbszor is es akkor sem de most sem volt azon a teszten semmilyen masodik csik!!!!
Nincs ott!!!! CSak te latod!!! Valami gond viszont van, hogy 50 napja nincs szex se es mensi se. Valami nem ok.
Ne is nogyogyaszhoz menj, hanem pszihologushoz, mert ennyire nem lehet felni a terhessegtol. En is eztra paras voltam, de a negativ tesztet sosem vizslattam es nem is lattam oda semmit sosem.
9/16 anonim válasza:
Igen, ott van a másik csík, terhes vagy! Gratulálunk!! Lassan felteheted a "milyen nevet adjak?" kérdést. Remélem az apuka is örülni fog, és boldogságban, szeretetben felnevelitek szerelmetek gyümölcsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!