Csak halvány terhességi teszt? Járt más is így?
Figyelt kérdés
Létezik olyan, hogy valakinek nem lesz erős pozitív tesztje, csak halványak? Nem erősödtek egy hét alatt sem a tesztjeim viszont a halvány rózsaszín csík mindig ott van... úgy szeretném, hogy igaz legyen :)2015. máj. 28. 21:00
1/12 anonim válasza:
Most őszinte leszek, én 3x voltam terhes, és mindig csak akkor teszteltem amikor kimaradt a mensim. Sosem teszteltem többször. Első gyereknél már 2 hete késett, így extra erős pozi lett, második és harmadiknál pedig pár napos késéssel alig látható vonalacskáim voltak. Fogalmam nincs, hogy erősödtek-e volna :D
2/12 anonim válasza:
Nem írta a kérdező hogy nem késik neki...Lehet késik és úgy tesztelget...
3/12 A kérdező kommentje:
Igen, késik lassan egy hete.
2015. máj. 29. 05:56
4/12 anonim válasza:
én voltam igy és vagyok is... nekemis halványaim vannak, nem jött meg de baránzok már lassan egy hete..ma hivom a dokit mi van ilyenkor... a 3. gyermekenél pont ez volt.. extra halvány teszt és barnázás egy hétig. már 2 éves lesz, elkell menni orvoshoz és megvizsgál! van teszted feltölteni?
5/12 A kérdező kommentje:
2015. máj. 29. 08:51
6/12 anonim válasza:
Mintha csak az en tesztem latnam amikor a 3. Babammal terhes voltam :) nekem.is ilyen a tesztem csak masfajta..a mostani tesztem.
7/12 A kérdező kommentje:
Nagyon jó volt olvasni a hozzászólásotokat, gratulálok Nektek. Sajnos most már "barnázom" és reggel tényleg alig volt valami csíknak sejthető a teszten :( Pedig nálunk is 3. baba lenne.
2015. máj. 29. 17:14
8/12 anonim válasza:
En egy hete barnazom halvany teszt mellett de nem csinal a doki semmit.rabizza a termeszetre. De mint irtam a 3. nal is igy voltam es egezseges kis ordog fioka
9/12 A kérdező kommentje:
De jó lenne! Csak csík is halványodik, hányinger is eltünőben, most már a barnázás is, ezért nagyon izgulok... De persze közben reménykedem is megállás nélkül :) Kedden kiderül. Nagyon köszönöm, hogy írtál!!!
2015. máj. 29. 18:50
10/12 anonim válasza:
Szoritok hogy baba legyen..en szerdara kaptam idopontot :) en is bitakodom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!