Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak halvány terhességi...

Csak halvány terhességi teszt? Járt más is így?

Figyelt kérdés
Létezik olyan, hogy valakinek nem lesz erős pozitív tesztje, csak halványak? Nem erősödtek egy hét alatt sem a tesztjeim viszont a halvány rózsaszín csík mindig ott van... úgy szeretném, hogy igaz legyen :)
2015. máj. 28. 21:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Sajnos megjött rendesen :( Nagyon el vagyok keseredve :(

Neked nagyon drukkolok, biztosan minden rendben lesz, mint az elöző babádnál! :)

2015. máj. 29. 22:32
 12/12 anonim ***** válasza:
nagyon sajnálom!!! de soha se keseredj el, és egy jótanács a baba projecthez, soha ne nézegesd a peteérést meg egyebeket, csak ad át magad teljesen gondolatok nélkül a párodnak.! Én amikor terhes lettem sosem figyeltem mikor van peteérés csak jött, volt hónap elején hónap végén és közepén :) hidd el nemsokára ott lesz nálad is a baba!!!! kivánom neked! majd megirom hogy mi lett nálam az eredmény!
2015. máj. 29. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!