Mit gondolnátok egy 17 éves anyukáról?
Ne írogass privátban,kérlek, nem válaszolok ott. Szóval diákmunka. Aham, heti pár alkalom, pár órában 500 ft-os órabérérét kb. Hát ez napi 2-3000 ft, egy hónapban 40E. Ne haragudj, de ez elmegy a reggelidre, a buszjegyre, kávéra, max. tudsz belőle venni egy farmert és egy pulcsit. Ha meg meg tudtad takarítani az egészet, akkor az megint csak azért lehetett, mert otthon anya adott pénzt reggelire, buszra, kávéra, farmerre.
Ebből a pénzből hol veszel lakást kocsit, babacuccokat, gyógyszereket,hol fizetsz terhesgondozást, vitaminokat, kismamaruhákat, minőségi étkezést? hagyjuk már...
Na és akkor ott vagyunk, h mégiscsak volt szülői segítség, de itt minden tinimami csak veri a mellét, h ő aztán képes volt 17 évesen, iskolából kibukva gyereket eltartani, ő nem szorult senkire, nem a szülők nyakára szült. Persze, mert a pasidnak már volt egy lakása vagy albérlete. De neked?
Itt kiszállok a vitából, a válaszokat megkaptam, nem hiszek abban továbbra sem, h 17 évesen valaki alkalmas rá, h gyereket neveljen. Nagyon káros ezt terjeszteni és előadni a nagy rózsaszín hepit, szülésre buzdítva ezzel a sok iskolapadban ülő tinit. Az egy dolog, h neked végül jól sült el, de ez nem rajtad múlt.
Na végre, h kinyögted, h a pasi pénzére szülted...Ez nagy szerencse, örülhetsz, h így történt, mert ha pasid is épp csak 17 lett volna, megnézhetted volna magad.
Nincs ezzel gond, de akkor nem kell itt mellet kidülleszteni, h mekkora hős vagy, h megtartottad. Megtartottad, mert megtehetted, más meg nem tehette meg.
Jah, az az 50E ft se lehetett tartós jövedelem, hisz diákmunkázni asszem 16 évtől lehet, te meg már 17 évesen terhes voltál, szóval csak pár hónap. Tényleg semmi. Erre mondtam, h kár hőzöngeni, h 17 évesen valaki alkalmas családalapításra. Kiszálltam, amit akartam ,elmondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!