Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondolnátok egy 17 éves...

Mit gondolnátok egy 17 éves anyukáról?

Figyelt kérdés
Lehet ennyi évesen még gyerekkel is normális élete?
2015. ápr. 18. 12:08
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Leírtam privát... Ide inkább nem írok többet, mert egyre többen támadnak.. 1-es
2015. ápr. 20. 09:59
 32/39 anonim ***** válasza:
41%

Ne írogass privátban,kérlek, nem válaszolok ott. Szóval diákmunka. Aham, heti pár alkalom, pár órában 500 ft-os órabérérét kb. Hát ez napi 2-3000 ft, egy hónapban 40E. Ne haragudj, de ez elmegy a reggelidre, a buszjegyre, kávéra, max. tudsz belőle venni egy farmert és egy pulcsit. Ha meg meg tudtad takarítani az egészet, akkor az megint csak azért lehetett, mert otthon anya adott pénzt reggelire, buszra, kávéra, farmerre.

Ebből a pénzből hol veszel lakást kocsit, babacuccokat, gyógyszereket,hol fizetsz terhesgondozást, vitaminokat, kismamaruhákat, minőségi étkezést? hagyjuk már...

Na és akkor ott vagyunk, h mégiscsak volt szülői segítség, de itt minden tinimami csak veri a mellét, h ő aztán képes volt 17 évesen, iskolából kibukva gyereket eltartani, ő nem szorult senkire, nem a szülők nyakára szült. Persze, mert a pasidnak már volt egy lakása vagy albérlete. De neked?

Itt kiszállok a vitából, a válaszokat megkaptam, nem hiszek abban továbbra sem, h 17 évesen valaki alkalmas rá, h gyereket neveljen. Nagyon káros ezt terjeszteni és előadni a nagy rózsaszín hepit, szülésre buzdítva ezzel a sok iskolapadban ülő tinit. Az egy dolog, h neked végül jól sült el, de ez nem rajtad múlt.

2015. ápr. 20. 10:39
 33/39 anonim ***** válasza:
0%
Buta vagy, mint a föld... :) Na szia! :D
2015. ápr. 20. 10:58
 34/39 anonim ***** válasza:
Ja...szülői segítség hagyjuk már. 10 hetes terhesen kidobott anyám (szószerint) otthonról, mert nem voltam hajlandó kikapartatni a gyerekem. A férjemnek meg nem volt lakása sem albérlete. Mi vettük ki közösen. És igen, 50 ezret keresek plusz a férjem 300at. ha nem hiszed el akkor igy jártál. Az már biztos, hogy én jobb ember vagyok nálad.
2015. ápr. 20. 11:05
 35/39 anonim ***** válasza:
Nem kellene egymásnak ugrani. Mindenkinek meg van a saját élete,felfogása,saját tudása ahhoz,hogy gyereket neveljen. Mivel nem vagyunk tisztában egyik háttérrel sem pontosan,így nincsen jogunk ítélkezni a másik felett. Az tény,hogy a te 50 ezred a 300-hoz képest szinte semmi,de legalább valami!! Nekem inkább azokkal a tinimamikkal van "bajom",legalábbis nem nézem őket jó szemmel,akik tervezik a gyereket kamasz fejjel,16-17-18 évesen,mert leginkább ők azok akik verik a mellüket,hogy majd ők felneveli,holott azzal nincsenek tisztában,hogy a szüleik pl. mikről mondtak le csak,hogy nekik meglegyen mindenük. Az,hogy besikerült vagy azért mert felelőtlen volt vagy védekezés mellett,megint teljesen más dolog,de legalább vállalta,hogy felneveli,nem pedig a "vágóhídra" küldte a saját húsát-vérét. Szülői segítség nélkül sok minden mehet és sok minden nem. Egyébként a mai világban egy ember sem tudna magának olyan életszínvonalat fenntartani amilyet szeretne,persze kivétel ha külföldön dolgozik vagy itthon talál olyan állást,amivel lehet is azért valamennyit keresni,de ehhez nyilván nem ganajtúró szakma kell. Lehetne ezen a témán vitatkozni napestig. Ez kb. olyan kérdés,hogy mi volt előbb,a tyúk vagy a tojás... Lehet ezek után szapulni amit írtam,nekem sem ad majd mindenki igazat,de ez van. 15-26-os voltam.
2015. ápr. 20. 11:36
 36/39 anonim ***** válasza:
37%

Na végre, h kinyögted, h a pasi pénzére szülted...Ez nagy szerencse, örülhetsz, h így történt, mert ha pasid is épp csak 17 lett volna, megnézhetted volna magad.

Nincs ezzel gond, de akkor nem kell itt mellet kidülleszteni, h mekkora hős vagy, h megtartottad. Megtartottad, mert megtehetted, más meg nem tehette meg.

Jah, az az 50E ft se lehetett tartós jövedelem, hisz diákmunkázni asszem 16 évtől lehet, te meg már 17 évesen terhes voltál, szóval csak pár hónap. Tényleg semmi. Erre mondtam, h kár hőzöngeni, h 17 évesen valaki alkalmas családalapításra. Kiszálltam, amit akartam ,elmondtam.

2015. ápr. 20. 12:18
 37/39 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Egyébként direkt írtam, hogy senkit nem buzdítok hogy fiatalon szüljön, és ha mégegyszer kezdhetném énse szülnék. Ez az egész neked arról szólt hogy jól kiforgasd a szavaimat és szégyenbe hozz. Talán fuszrált vagy, unatkozol vagy nem vagy teljesen épp agyilag. Hát nemtudok rád mit mondani csak azt hogy buta vagy. Igen, butább mint én, aki 17 évesen szült.
2015. ápr. 20. 13:37
 38/39 anonim ***** válasza:
36! Miért idegesít fel az, hogy valaki 17 évesen szült? Te tartod el? Nem. Akkor miért támadsz le egy idegen embert mert ő más mint te, és fiatalon, kamaszként szült? Leírta, hogy már nem így tenne, de nyilván nem tudja visszacsinálni a dolgokat.
2015. ápr. 20. 14:24
 39/39 anonim ***** válasza:
Hogy szült még egy gyereket a szüleinek.
aug. 14. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!