Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondolnátok egy 17 éves...

Mit gondolnátok egy 17 éves anyukáról?

Figyelt kérdés
Lehet ennyi évesen még gyerekkel is normális élete?
2015. ápr. 18. 12:08
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
43%

Én 17 évesen lettem anyuka. Általában az emberek leszólnak, meg itt is a föld alá aláznak és pontoznak ha leírom. Nemtudom kinek mi a normális élet, de engem a szüleim kb rabszolgának használtak otthon, olyan életem most is van. Bulizni szórakozni soha nem voltam még. Sulit nem fejeztem be, majd most ha a pici oviba megy.

24 éves, 3 gyerekes anyuka :)

2015. ápr. 18. 12:12
 2/39 anonim ***** válasza:
89%

Fiatal anyukák, már bocsánat, de nektek sem kellene leszólni a 35 felett szülő nőket, akkor talán nem lenne ebből örökös vita:)

Én nem tartom jó dolognak ilyen fiatalon szülni, de mindenki tegye belátása szerint.

2015. ápr. 18. 12:15
 3/39 anonim ***** válasza:
24%
Ja és még annyit hozzátennék (mert általában ezt szegezik nekem, hogy nem mi tartottuk el a gyereket hanem a szüleink) SOHA SENKI nem támogatott minket egy forintal sem. Tehát nem voltunk/vagyunk élősködők .
2015. ápr. 18. 12:15
 4/39 anonim ***** válasza:
16%
1-es voltam.
2015. ápr. 18. 12:16
 5/39 anonim ***** válasza:
61%
2-es, én nem szólok le senkit. Anyósom 41 évesen szülte a férjemet és imádom érte :) Én sem értem, mi rossz van abban ha 35 felett szül valaki. Lehet hogy énis fogok :D
2015. ápr. 18. 12:17
 6/39 anonim ***** válasza:
16%

Persze hogy lehet "normális" élete, sőt, talán ez ideálisabb kor mint 30-40 évesen.

Lehet hogy picit nehezebb lesz az élet huszonévesen, de a harmincas nők később nagyon irigyelni fogják, hogy már van egy kamasz gyereke.

2015. ápr. 18. 12:20
 7/39 anonim ***** válasza:
42%

Figyelj. Én úgy vagyok vele hogy semmi jogom beleszólni a másik életébe. Mindenki úgy éli az övét ahogy szeretné és tudja.

Ha már lenézés, azt inkább nézem le aki 17 éves korára túl van már 2-3 abortuszon bár ahhoz sincs semmi közöm.

Normális élete lehet. Csak nem szabad foglalkozni mások véleményével. Könnyűnek nem az, kisgyermekes anyaként nem egyszerű munkát találni, apuka meg nagyon jól kell keressen ahhoz, hogy komoly nélkülözések nélkül lehessen elfogadható színvonalon elni. Biztos van támogatás a baba nagyszüleitől, de az nem olyan mint amikor a szülők együtt keresik meg a hónapra valót.

2015. ápr. 18. 12:20
 8/39 anonim ***** válasza:
76%

Ez érdekes dolog, hogy senki soha nem segített egy forinttal sem. 17 évesen iskola befejezése nélkül volt saját lakásod és fizetésed amiből fizetted a rezsit, megvetted a kaját, a babaholmikat? Nem akarok kötekedni, de nem csak az a segítség ha a kezedbe nyomják a pénzt, hanem ha ott laktok a szülőknél, esztek a telepakolt hűtőből és nincs gondotok arra, hogy miből lesz kifizetve a víz, villanyszámla stb.

Biztosan van aki normális életet tud élni azok után is hogy tini anya lett, de ez csak akkor működhet ha segítsége van, mert nem tud valaki egyszerre a gyerekkel is lenni és közben bejárni a suliba, hogy végzettsége is legyen és ne csak takarítói állást kaphasson a 8 általánosával.

Szerintem keveseknek sikerül egy stabil hátteret kialakítani akik ilyen korán szülnek. De nem lehetetlen a dolog.

2015. ápr. 18. 12:29
 9/39 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem nem kell lenèzni, aki 17 èvesen szül... Mert hiába 17 èves, hogyha megadja a gyereknek azt a szeretetet, azt az odafigyelèst.. A nevelès.. Stb.. Ès hiába szül valaki 35-40 èvesen, hogyha nem úgy neveli azt a gyereket.. Èsha a 17 èves anyuka azt gondolja, hogy igenis felkèszült erre a feladatra, ès válalja ezt a felelősèget akkor mièrt kellene lenèzni ès megvetni ? Ha megtudja neki adni azt, amire szüksège van a gyereknek, akkor nincs semmi baj.. Ennyit erről!!
2015. ápr. 18. 12:46
 10/39 anonim ***** válasza:
80%
Azt gondolom, hogy felelőtlen, gyereknek gyerek nem való. Ettől függetlenül lehet belőle nyilván jó anya, sikeres nő, és lehet normális élete is (kinek mi a normális ugye :)). Ez mind csak rajtad áll mit kezdesz az életeddel, biztosan nezebb lesz, mint annak, akinek nincs gyereke ilyen idős korban, de nem lehetetlen.
2015. ápr. 18. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!