Mire gondolnatok a helyemben?
Figyelt kérdés
A mensi 1 hettelhamarabb jott meg, amisosem volt meg igy. Ezekelott mindig jelezte a derekfajasom h.mensi lesz, de most az sem volt. Volt elso nap sotetebb, utana mar pirosabb a ver szine. Nem tudom miert most hamarabb. Nem elmaradt mensi ez, hanem eltolodott. De a lenyeg amiert most irok, a jobb oldalamon a hasam aljan bele belejon a fajdalom ami kis ideig tart. De sosem volt meg ilyen verzeskor. Eppen elobb olvastam egy olyan kiirast ami ilyen volt es baba lett.2015. ápr. 10. 19:16
1/4 anonim válasza:
Várj 1-2 hetet és csinálj egy tesztet de szerintem nem vagy terhes csak egy héttel korábban jött a menzesz.
2/4 A kérdező kommentje:
Varok, de meg sosem volt ilyen es a hasam sem fajt ekkor igy soha meg.
2015. ápr. 10. 19:34
4/4 anonim válasza:
Lehet nem ártana nőgyógyászhoz menni ha ennyire fáj. Jobb felni mint megijedni. Max azt mondja semmi bajod. Még mindig tudsz utána tesztet csinalni bár sztem más az oka. 1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!