Mire gondolnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Ebben a ciklusban a 11. napon a doki egy 14 mm-es petét látott 12 mm-es nyh-val. A ciklus közepén nem látott 20 mm körüli tüszőket, csak kisebbeket, ezért ezt mondta, ez a ciklus nem jó. Mensesem 29-31 napos szokott lenni, ennél csak (a kb. 10 éva alatt, mióta rendszeres) 1x volt hosszabb, 36 napos. Most a 33. napon vagyok és még semmi. Mensis érzésem sem igazán van.
Hozzáteszem, hogy a férjem alacsony spermaszáma miatt több sikertelen lombikon vagyunk túl.
2010. júl. 29. 09:43
1/3 anonim válasza:
Szerintem meg fog jönni, csak később.
2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem is :( Csak tudod, mindig reménykedik az ember..
2010. júl. 29. 10:31
3/3 anonim válasza:
én szerintem meg bármi lehet, mert nem várt előtt a tünetek ugyanolyanok. hátha megtörténik veletek a csoda. én nagyon bízom benne és drukkolok nektek. kívánom, hogy cáfoljatok rá arra, amit az orvosok mondtak. láttunk már erre példákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!