Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mire gondolnatok a helyemben?

Ti mire gondolnatok a helyemben?

Figyelt kérdés

Mult het elejen 20. napra megjott a mensi, sosem volt meg ilyen hamar, mint most elobb egy hettel is. Alul a jobb oldalamon a hasamban 2 napig kis fajdalmakat ereztem, de csak az egyik oldalon. Mivel mensi volt, nem lehet terhesseg, de olvasom van akinek van meg elso 2 honapban is. A mensikor haspuffadasom is szokott lenni, de mivel mar a verzes elmult, en ahogy figyelem estenkent es a reggeli vecezes utan is a hasamat, olyan feltunoen nagyobbnak erzem mint szokott lenni. De nem lehet baba, mivel verzes volt. Mire gondoljak, mitol lehet?

Amugy voltam orvosnal a multheten, vizeletet neztek es vert vettek. Azutan kerdezi az orvos, nem lehetek e terhes? Mondom nem, mert eppen akkore volt mensi, es a hasfajasom miatt akkor mentem hozza. Talan o arra gondolt, lehet terhes vagyok? Csak a hasamat nem ertem, mitol nagyobb ha nincs terhesseg.

2015. ápr. 15. 19:12
 1/9 anonim ***** válasza:
mert beképzeled
2015. ápr. 15. 19:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát a terhességtől még biztos nem nagyobb a hasad, nekem a 14. hétig semmi nem látszott szinte, nemhogy a menstruáció kimaradása után... :)
2015. ápr. 15. 19:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen talan tenyleg csak bekepzelem, mert mar 2 eve varunk a babara. De attol h. bekepzelem mert szeretnem ha terhes maradnek mar vegre, attol nem nagyobb a hasam, csak ugy gondolnam. De ez most tenyleg nagyobb, en eszreveszem magamon. Na mindegy, talan igazat irtal, bekepzelem. Csak olyan h. mindenen jar az eszem, mi lehet ez.
2015. ápr. 15. 19:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, meg ha terhes is lennek, az tenyleg nem latszodik ilyen hamar.
2015. ápr. 15. 19:22
 5/9 anonim ***** válasza:
A hasad csak sokkal később látszódna. Valószínűleg fel vagy puffadva, vagy híztál kicsit a hasadra.
2015. ápr. 15. 20:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Mosolygok az utolson, de jo h. irtal. Dehogyis hizok. Soha sem voltam koverebb, most is csak 53 kg.
2015. ápr. 15. 20:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Terhesség kb. az első 3 hónapban nem látszik, tehát ebből tényleg nem érdemes kiindulni, ha hányingered lenne, ilyesmi, az utalna korai terhességre, de nem akarok ötleteket adni.
2015. ápr. 15. 20:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Eldobom az agyam, tőled kérdezi a doki nem vagy-e terhes. Miért nem vizsgált meg ultrahanggal??

Egyébként: rendesen megjött? Tehát rendes mennyiségű vér?

És igen: vannak, akik véreznek a terhesség elején, de azt minél hamarabb orvosolni kell!

Terhesség korai szakaszában lehet puffadás, ami nagyobb hasat láttat. Igen, ilyen értelemben lehet a babától, de nem a baba mérete miatt.

Mi lett a vér és vizelet eredményed?

2015. ápr. 16. 13:52
 9/9 anonim ***** válasza:

És miben maradtatok, mikor mész vissza hozzá?

Azóta milyen tüneteid vannak?

Hány naposak általában a ciklusaid?

Csinálj otthoni terhességi tesztet, már lehet kimutatná.

2015. ápr. 16. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!