5 éve vagyunk együtt, és felvetült már a téma... én viszont nem akarok babát. minden menstruációm így is szenvedés, szakad a derekam, fáj a hasam, van, hogy 2 fájdalomcsillapító elmegy, vagy ha nem, akkor menni nem tudok, annyira jön. A párom viszont nagyon szeretne egy gyereket, de nekem nem fűlik hozzá fogam... és nem is vagyok egy gondoskodó típus, nem igazán bírom a pici babákat.
Én nem mondtam, hogy rossz ember vagy. És az sem probléma, ha valaki nem akar gyereket. Van ilyen. De legyél egyenes, mondd meg neki, hogy hiába szeretne, tőled nem fogja megkapni. Egyébként kicsit bosszantó a stílusod, és ez a ,,menstruációs'' nyavajgás. Ez hiszti és kifogás. Sok nőnek fájdalmas a menzesz, de ettől még vállal gyereket.
2015. márc. 18. 13:47
12/34 A kérdező kommentje:
11: de azok más nők.
2015. márc. 18. 13:49
13/34 anonim válasza:
Ezt kifejtenéd?
2015. márc. 18. 13:52
14/34 anonim válasza:
ha örökbefogadtok vagy béranya szül nektek, akkor is lesz gyermeketek, akkor inkább szüld meg te! sok nőnek szülés után megváltozik a ciklusa, megszűnik a fájdalmas mensi!és mivel hozzá van szokva a fájdalomhoz, a szülést is jobban viseli :)
2015. márc. 18. 13:53
15/34 anonim válasza:
a fájdalmas menszinek nézz utána. magnéziummal és cinkkel sokat lehet javítani.
nekem is "szakadós" volt a derekam menszi alatt, és egész jól bírtam a terhességeket. Nagyon jó tornák vannak a hát- és derékfájás kordában tartására.
2015. márc. 18. 13:53
16/34 anonim válasza:
Úristen. Ember!!! Kilenc hónap nem az örökkévalóság, plána a szülés ideje nem az. Én is nagyon fájdalmas menstruációkat éltem át, és szülés után megszüntek a görcsök menstruációkor Ne a fájdalomtól félj már, feltalálták az epidurált, kérheted is! Azt még megértem, hogy nem vagy egy gondoskodó, anya típus. Én sem voltam, de a gyerek képessé tesz rá. De sajna, ha ennyire másképpen gondoljátok a jövőt, akkor vagy egy élhetetlen kapcsolat lesz gyerek nélkül, vagy meghajolsz. Anyaként nem is gondolkodhatsz most, hiszen anyává a gyermeked által válsz!
2015. márc. 18. 13:54
17/34 A kérdező kommentje:
13: úgy értem, mind mások vagyunk. mások ezen túl tudnak lépni, de én nem, tényleg nagyon leterít a lábáról, az ülés is nagy nyűg, ha elkezd olyankor fájni a hasam. tudom, hogy nem vagyok ezzel egyedül, de én olvastam a szülésről, tudom, hogy rettentően fájdalmas, eleve rosszul tűröm a fájdalmat, meg ott vannak a kismamaként bekövetkező esetleges rosszullétek... ez nem törvényszerű, de magával hozhatja.
18/34 A kérdező kommentje:
még átgondolom.
19/34 anonim válasza:
Nézd, most te vagy kifogásokat keresel és abszolút nem akarsz gyereket, vagy olyan szinten félsz a terhességtől és a szüléstől, hogy ezzel felkereshetnél egy szakambert. Na melyik a kettő közül?
Egyébként a gondoskodásról...hát ha valaki akkor én aztán nem szeretem a gyerekeket. Sosem tudtam velük mit kezdeni, idegesítenek. De a sajátom, aki most itt szuszog mellettem békésen, na ő nem idegesít :-) Más gyereke továbbra is hidegen hagy, na de egy saját...nincs ehhez fogható érzés :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!