Párom még nem akar gyereket, de én igen. Hogy?
Több éve együtt vagyunk, még nem szeretne gyereket majd csak 6-7 év múlva, de így is már majdnem 8 éve vagyunk együtt. Neki korai lenne, de ha véletlenül besikerülne, akkor persze nem lenne ellene.
Én már nagyon szeretnék, de nem tudom mit tegyek.
Nagy butaság, ha kilyukasztom az óvszert? Bár az se biztos, hogy elsőre sikerülne, mert ugye nem mindenkinél sikerül elsőre.
Én 27 éves vagyok, ő 30.
Még nem házasság, de jegyesek.
Igen külön lakás, és dolgozunk is.
ne legyél aljas,sose vezet jóra....
inkább el kéne gondolkodni a KÖZÖS jövőtökön,lehet ez csak időhúzás nála,és sose akar gyereket....nem biztos hogy mellette a helyed.
Ugyan így voltam mint Te.. A párom sem akarta. Ráerőltetni, vagy ki lyukasztani az óvszert nem szerettem volna, mert ha mégis teherbe estem volna, ő nem örült volna, és lehet, hogy már nem is lennénk együtt. Ez nem megoldás. Egyik este, elmondtam neki az érzéseimet, hogy mennyire vágyom egy kisbabára, hogy tudom, hogy jó apuka lenne, anyagilag jól állunk, feltudnánk nevelni stb.. és ő elgondolkodott. Azután felsem hoztam a témát, rá 2 hétre ő mondta, hogy jöhet a baba :) azóta 10 hetes terhes vagyok.. Beszélj vele, mondj el neki mindent amit érzel
Drukkolok
off:
mégis hogyan lyukasztod ki az óvszert úgy, hogy a pasid ne vegye észre?
Nem hiszem el, hogy tényleg vannak ilyen emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!