Párom még nem akar gyereket, de én igen. Hogy?
Több éve együtt vagyunk, még nem szeretne gyereket majd csak 6-7 év múlva, de így is már majdnem 8 éve vagyunk együtt. Neki korai lenne, de ha véletlenül besikerülne, akkor persze nem lenne ellene.
Én már nagyon szeretnék, de nem tudom mit tegyek.
Nagy butaság, ha kilyukasztom az óvszert? Bár az se biztos, hogy elsőre sikerülne, mert ugye nem mindenkinél sikerül elsőre.
Szerintem nem jó ötlet, hidd el!
Elmondom a saját történetemet:
Volt egy barátom, akit nagyon nagyon szerettem. Össze is költöztünk, és ígérgette, hogy feleségül vesz, és lesz majd kisbabánk. De ez csak nem akart bekövetkezni. Nagyon nagyon akartam egy babát tőle, egyrészt, mert már elég idősek is voltunk hozzá, másrészt azt hittem, hogy így majd sokkal jobban fog szeretni, és elmélyül a kapcsolatunk. Azt hittem, hogy Ő fog jobban szeretni engem. Aztán egyszer csak elhagyott. Pedig előtte ígérgetett, stb. Aztán lett egy másik barátom, aki nagyon hamar megkérte a kezem, és vele teljesen más! Szeretnénk kisbabát, de mind a ketten akarjuk, és igazából!
És vele annyira de annyira más minden!
Szerintem üljetek le, beszélgessetek el, és ha igazán szeret, akkor bele fog egyezni, hogy legyen kisbabátok! Ha pedig nem akarja, akkor mi az oka? 6-7 év még nagyon sok!!!
Tényleg beszéljétek meg! Lehet, hogy csak időhúzás ez nála!
Olyan emberrel legyél, aki szeret teljes szívéből! Aki igazán szeret, az nagyon szeretne kisbabát is tőled, hidd el!
Ha 8 éve együtt vagytok, és a párod csak a távoli jövőben akar gyereket, akkor annyira nem is akar. Csak azért mondja, hogy megnyugodj. Te akkor 35 körül leszel. Ok, akkor is lehet szülni, és később is, de szerintem ő nem akar gyereket, csak tologatja.
Én nő vagyok, és nem akarok szülni, a miértje nem ide tartozik, de ha akarnék, akkor tuti nem várnék egy olyan közel 30-as pasira, aki még 6-7 évet várni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!