Mit tegyek, ha a párom akar gyereket, de én nem?
Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt, és felvetült már a téma... én viszont nem akarok babát. minden menstruációm így is szenvedés, szakad a derekam, fáj a hasam, van, hogy 2 fájdalomcsillapító elmegy, vagy ha nem, akkor menni nem tudok, annyira jön. A párom viszont nagyon szeretne egy gyereket, de nekem nem fűlik hozzá fogam... és nem is vagyok egy gondoskodó típus, nem igazán bírom a pici babákat.
30/l
2015. márc. 18. 13:34
1/34 anonim válasza:
Ilyen esetben sajnos vagy beadja a derekát a gyereket nem akaró fél, vagy különválnak. Ebben nincs kompromisszum, nem lehet félig gyereke az embernek.
2/34 anonim válasza:
" de nekem nem fűlik hozzá fogam"
Ez felétek mit jelent?
A kérdésedre csak annyit tudok mondani, hogy nagyon remélem a pasid talál nálad különb nőt.
3/34 A kérdező kommentje:
1: nem fogom beadni a derekam, mert mint írtam, egy szimpla mensi is kínzás számomra. gondoltam arra is, hogy felhozhatnánk az örökbefogadást, vagy a béranyaságot..
2015. márc. 18. 13:40
4/34 anonim válasza:
Ja és még annyi, ha te 30 évesen lánynak nevezed magad, akkor nagy gáz van veled.
5/34 A kérdező kommentje:
2: azt jelenti, hogy nem akarok gyereket. számítottam ilyen feminista válaszokra! mint írtam is (már 2x), hogy nagyon kemény egy ciklusom eleve, és nem érzem magam anyának valónak. vagy jobb, ha megszülöm az ő kedvéből, aztán nem is adok meg neki mindent, amit kellene? az idióta te vagy.
2015. márc. 18. 13:41
6/34 A kérdező kommentje:
4: jó ég... -.- szerencse, hogy már nem Mo-n élünk, tele van a hozzád hasonlókkal az ország. nem mindegy, hogy csaj, nő vagy asszony? másban a szálkát... tudod.
2015. márc. 18. 13:42
7/34 anonim válasza:
Szerintem ne erőltesd ezt az egészet (béranyaság stb.), nem való neked gyerek. Engedd el azt a férfit, találjon magának egy normális nőt, alapíthasson családot. Jobbat érdemel nálad, az tuti.
8/34 A kérdező kommentje:
7: azt nem értem, honnan veszed, hogy rossz ember vagyok ettől? egyébként, ha ezen múlik és nem jön be semmi, elengedem, mert nem vonhatom meg tőle az akaratát. de engem se kényszeríthetnek olyanra, amit nem szeretnék.
2015. márc. 18. 13:44
9/34 anonim válasza:
Az emberi élet során talán a gyermekvállalás az az egyedüli téma, amely nem tűr félmegoldásokat. Lehet kompromisszumot kötni a mikorral, a hogyannal és egyéb részlettel kapcsolatban, de az, higy legyen-e gyermek, fekete vagy fehér. A gyermeket akaró fél a világ legnagyobb csodájáról mond le, ha alámegy a társa akaratának, a gyermeket nem akaró fél pedig olyan helyzetbe kényszerül bele, amelyben sosem fog tudni helytállni. Szval ha két ikyen ember találkozik, valamelyik nagyon sérülni fog. Szerintem egy ilyen kapcsolatnak nincs jövője.
10/34 A kérdező kommentje:
9: kár, mert nagyon szeretem őt, és ő is engem.. :( ezért gondoltam béranyaságra vagy örökbefogadásra, de az meg lehet, neki nem tetszene.
2015. márc. 18. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!