Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit szólnátok, ha a feleségete...

Mit szólnátok, ha a feleségetek ezzel indokolná, hogy miért nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
Én 30 éves vagyok, szeretnék már apa lenni. Már jó pár éve felmerül a dolog néhány havonta, de a feleségem mindig azt mondja hogy még ráérünk, ezért nem erőltettem, de azért már komolyabb a helyzet, mert nem görbebottal szeretnék majd a gyerekem ballagására menni. Van egy macskánk, akit a feleségem tényleg gyermekként szeret, gondozza, velünk alszik az ágyban, stb. Már évek óta megvan, és azt mondta, hogy azért nem akar babát, mert nem szeretné ha a cicus sínylaná meg a dolgot, mert ha babánk lenne, akkor a cica nem aludhatnak velünk, sőt még a szobába sem jöhetne be, és nem akarja ennek kitenni a cicust. Olvasgatott erről. Ő 27 éves, nem tudom mihez kezdjek, elhiszem hogy őszintén szereti, ha egyszer elmegy majd örökre esküszöm bele is halna a bánatba, de hogy ezért ne akarjon gyereket?!
2015. márc. 12. 16:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez semmiképp nem normális dolog, hogy egy macska miatt nem akar gyereket! Most vagy csak egy jó (?) ürügy, és amúgy sem akarna, vagy ha tényleg így van, az egészségtelen! Ha viszont az első eset áll fenn, akkor viszont baromira inkorrekt veled szemben. Meg úgy amúgy is. Nem is tudom, mit mondjak... :/
2015. márc. 12. 16:50
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
Jézusom! Ez nagyon sz@r indok, vagy (bocsi) de nem százas. Szerintem még nem áll készen, csak ráfogja a macskára. Időre van szüksége.
2015. márc. 12. 16:51
 3/14 anonim ***** válasza:
43%
Most jó szél fúj, reptesd meg...
2015. márc. 12. 17:04
 4/14 anonim ***** válasza:
65%
Erről az Áldatlan állapotban című film jutott eszembe, ahol Hugh Grant azért volt kiakadva amikor megtudta hogy Julienne Moore terhes, mert hogy el kell kergetnie a macskáját, meg le kell cserélnie a ferrariját majd egy béna családi koscira...nem biztos hogy a macskát félti, hanem inkább a jólétét.
2015. márc. 12. 17:16
 5/14 anonim ***** válasza:
51%
En macskab..zi vagok, nagyon de nagyon. Hany gyerekem van? 3: a fiam es a ket cicus. (Mondjuk ferjem a tukorkepem, szoval megvan a harmonia) De eskuszom, meg lehet oldani mindent macsak/kutya mellett. En inkabb kutyanas ismerosnel lattam azt, hogy pl a kutya agresszivab, szofogadatlanabb lett, amikor ugye lenyegesen kevesebb figyelmet kapott a gyerek megerkeztekor, de ez se torvenyszeru. En se tettem volna ki a macskaimat, mert terhes leszek. Teljesen abszurd es felelotlen dolog. Mond meg a baratodnek, hogy en omolyan megertem mit mond, de meg lehet oldani, ha akarja.
2015. márc. 12. 17:17
 6/14 anonim ***** válasza:
83%

ez csak ürügy

kersett olyat, amivel nem tudsz vitatkozni, csak hogy ne nyaggas már

2015. márc. 12. 17:34
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Nekem van egy macskaimádó ismerősöm,ő szült gyereket,de a macskát többe nézi mint a 1,5 éves fiát!
2015. márc. 12. 17:37
 8/14 anonim ***** válasza:
93%

Barátnőmnek 2 macskája van. Darabját 70.000-ért vette. Imádja őket. Pont a napokban posztolt egy képet, amint ölelgeti az ágyban az egyiket. Júliusra várja a babáját...

Szerintem ez egy olcsó kifogás.

2015. márc. 12. 18:01
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nos, én hasonló helyzetben vagyok, mint akit az utolsó említett, csak ingyen-cicák voltak, sima házi macskák, mégis jön a baba. Barátnőméknek szobakutyájuk van, nemrég született meg a kislányuk. Furcsa a feleséged.
2015. márc. 12. 18:14
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg más van a háttérben, de lehet, hogy még ő sem tudatosította, hogy mi tartja vissza. Félelmei lehetnek, próbálj meg beszélni vele erről, hogy melyik része tartja vissza.
2015. márc. 12. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!