Miért nem akar gyereket? Kezdek kiborulni! Adjatok tanácsot légyszives.
Miért nem akar a férjem gyereket? Mivel tudok hatni rá?
Férjemet tini korom óta ismerem. Pàrkapcsolatunk 5éve kezdődött màsfél éve élünk együtt és 3hónapja volt az esküvő. Én nagyon szeretnék gyereket de ő sajnos nem. Azt ígérte,hogy az esküvő utàn. A nászúton egyszer nem védekezett de késett a menszeszem és azt hittem sikerült de ő rosszul reagàlt rà. Azóta semmi.. azt mondja majd:( Beszèltem már vele de csak kinevet és azt mondja hogy hagyjàl màr..
Kedves Vàlaszolók!
Én 24 éves vagyok,a párom 29éves. Anyagilag mindenünk meg van,hàz,kocsi,motor,állandó munka és mellette jól menő vàllalkozás is. A pàrom szereti a gyerekeket csak sajàtról hallani sem akar,mert folyton azt mondja majd.. majd.. majd! Tudom fiatal vagyok de azok közé tartozok,aki fiatal anyuka szeretne lenni és nem akarok 30éves koromig az első gyerek születésére vàrni. Nagyon elkeseredett vagyok!! Sokat sírok. Próbálom elnyomni de nem megy.
Szerintem elég csúnyán át vagy verve és még mindig hagyod magad átverni.
Oké fiatal vagy és fiatal anyuka akarsz lenni. Szíved joga, úgyhogy ezzel senki ne fárasszon.
Minden feltétel adott a gyerekhez, a férjed MEGÍGÉRTE, hogy majd az esküvő után. Most itt az ideje, erre elkezd halogatni. Ráadásul, téged ez megvisel, kikészülsz és kétségeid vannak, erre még te várjál?
Én a helyedben nagyon komolyan az asztalra csapnék és piszok gyorsan rendbe tenném a férjem. Te gyereket akarsz mégpedig most, ahogy megállapodtatok. Akkor ne húzzon Téged évekig, mire eldönti mit akar (addig is kikészítve téged). Döntse el mit akar de nagyon rövid időn belül.
Emellett azt is meg kell említenem, hogyha nem akar gyereket és te valahogy mégis ráerőlteted, akkor igen kétesélyes, mennyire állja majd meg a helyét apaként. De reméljük a legjobbakat.
Ja és azt is számítsd bele, hogy csak a szerencsések esnek teherbe 1-2 hónap alatt. Sajnos nagyon sok nő fél-egy évig próbálkozik mire végre összejön nekik.
Utolsó vàlaszoló!
Nagyon szépen köszönöm a vàlaszod. Megfogadom a tanàcsodat. Annyit kérdeznék még,hogy szerinted,szerintetek hogyan kezdjem el a beszélgetést. Egyszer nagyon szépen felvàzoltam neki,sírva mondtam de semmit nem értem vele. Ezért kérdezem hogyan kezdjek bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!