Miért nem akar gyereket? Kezdek kiborulni! Adjatok tanácsot légyszives.
Miért nem akar a férjem gyereket? Mivel tudok hatni rá?
Férjemet tini korom óta ismerem. Pàrkapcsolatunk 5éve kezdődött màsfél éve élünk együtt és 3hónapja volt az esküvő. Én nagyon szeretnék gyereket de ő sajnos nem. Azt ígérte,hogy az esküvő utàn. A nászúton egyszer nem védekezett de késett a menszeszem és azt hittem sikerült de ő rosszul reagàlt rà. Azóta semmi.. azt mondja majd:( Beszèltem már vele de csak kinevet és azt mondja hogy hagyjàl màr..
Hát szerintem egyszerűen üljetek le és nyugodtan mond el a gondolataid. (szerintem a hidegvérű nyugalom egyébként sokkal ijesztőbb, mint a sírva panaszkodás).
Egyébként olyan nincs, hogy nem tudsz rá hatni. Ha nem lehet vele felnőtt ember módjával normális beszélni, akkor kérdezd meg mehetsz-e csomagolni vagy pedig hajlandő felnőtt ember módjára meghallgatni. Ha erre is csak elhajt, hát én mennék csomagolni aztán majd szóljon, ha figyelni is fog rám.
Sajnálom, de ha már most sem tudtok nyíltan, őszintén beszélni egymással, akkor mi lesz később? A problémák még csak most jönnek. Tehát vagy most megembereled magad és a pároddal egy szintre emeled magad (mert igen, azzal beszélnek így aki hagyja magát) vagy pedig csak szenvedni fogsz mert soha nem teljesül amit te szeretnél. Meg kell tanulni megbeszélni a dolgokat nem pedig hülyére venni és kijátszani a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!