Lehet, hogy már volt ovum? (hőgörbe)
Fura mert eddig mindig ck.16-19. napja közt volt ovum és akkor mennt felfele a hőm.Most meg már ilyen hamar megy felfele és lehet,hogy megvolt hamarabb?
Köszönöm szépen :)!Hát ha esetleg sikerül a baba és kislány akkor az pont a szülinapi huncutkodás ajándéka lenne :).
Gratulálok a fiadhoz :)!
Igen sok idő főleg,hogy mind a ketten egészségesek vagyunk.Nekünk az első baba 18 hónap után fogan,de ugyebár belőle Angyalka lett...
Akkor majd 2 nap múlva lesz az igazán pozi :).
Nagyon szurkolok Nektek!!!!
Egyébként vegyél lottót....igazad lehet avval kapcsolatban,hogy ma reggel lehetett ovum ugyanis egész nap olyan bő folyásom van mint aki becsorgatott volna:).Csak az aggaszt,hogy nem tojásfehérje nyúlós hanem átlátszó vizes...
Na, jövö heten veszek is lottot, mert mar erik egy ideje a gondolat benne, hogy lottoznom kellene :) Pont a napokban emlitettem valakinek, hogy veszek :)
Szerintem megvolt az az ovu. Nekem most nyulos es eleg sok nyak volt, de feheres kicsit, nem teljesen atlatszo. Szerintem akkor atlatszo, amikor ovu van. A ciklus.hu-n van ugye a vizes, es tojasfeherjes. Hat en sosem tudom eldönteni, nekem melyik, mert nekem van a kremes, ragados, es van a nyulos feheres, es nyulos atlatszo :) :) Na most ebböl melyik a vizes es melyik a tojasfeherjes? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!