Lehet, hogy már volt ovum? (hőgörbe)
Fura mert eddig mindig ck.16-19. napja közt volt ovum és akkor mennt felfele a hőm.Most meg már ilyen hamar megy felfele és lehet,hogy megvolt hamarabb?
Na, szorgalmas lh tesztelö vagyok, kivancsisagbol reggel is csinaltam, az pozi lett, de a delutani full nega, ugyhogy sztem megvolt az ovum. Legalabbis naaaagyon remelem :)
Nagyon szurkolok:)!Elég sokat voltatok együtt mostanába úgyhogy biztos várakoznak odabent :).
Én meg sírni tudnék a görbémtől....tegnap délután megint krémes folyásom volt..meg estére fájt a derekam is.Este amikor együtt voltunk Párommal olyan volt mintha a méhemet döfködné,elég kellemetlen érzés volt.Amúgy ma is fáj a derekam meg megint fáj a mellem.Vajon meddig folytatja ezt a mélyrepülést a hőm?
Haliho!
Nem tudom van-e még valaki itt,de ma reggelre ilyen lett a görbém :).Nem nagy az ugrás,de van ugrás :)
Sziasztok!
Nem tudom nézi-e még valaki ezt a kérdést.A görbém egy ó borzalom...még mindig nem volt ovum szerintem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!