Hőgörbe elemzés? (barátcserje)
Sziasztok!
Ebben a ciklusban kezdtem el szedni a barátcserjét(Premens) hosszú ciklus miatt. Általában ovuláció 28-30 nap között volt, most pedig barátcserjének köszönhetően a 14. nap jelentkezett. Kicsit aggaszt, hogy a ciklus első feléhez képest ilyen cikk cakk görbét produkálok.
Akinek van tapasztalata barátcserjével kapcsolatban, hogy alakult a görbétek? Ha sikerült a baba, mikor hagytátok abba? Köszönöm
Teljesen normális és szép ez a görbe. Az a cikkcakk egyáltalán nem gond, hiszen nagyjából egy tizeden belül mozog, ami teljesen jó.
Ami viszont nekem gyanús, hogy a leesés után átlag 3 tizeddel magasabb csak az ovu utáni hőd. Érdemes lenne napi egy csésze palástfűteát innod (ovu-mensi között), hogy több legyen a progeszteron a szervezetedben.
Ha nincs elég progi, akkor hiába esel teherbe, nem marad meg a terhesség.
En is ebben a honapban kezdtem a baratcserjet es nekem is elorebb hozta az ovut. Nekem is a 30. nap korul volt vagy elozo honapban pl nem is volt. Sztem hasznal a baratcserje. A teakat is iszom, de csak teaval meg mindig 47 napos volt a ciklus. Szoval 1 szo mint 100 sztem hasznal. Az elso valaszolonak valoszinuleg 28 napos ciklusai vannak es azonnal meglett a baba. Ok ilyen stilusuak. Ne torodj veluk. A gorbed normalisnak nez ki. Megprobalom belinkelni az enyem.
Itt is van.
Meg nincs baba, ugyhogy nem tudom megmondani, hogy mikor hagynam abba, de gondolom ha kiderul akkor eleg abba hagyni.
Sok sikert a babahoz!
Köszönöm a válaszokat. :)
14:10-es nagyon szépen kivehető a görbéd. Örülök, hogy neked is használ a barátcserje.
Drukkolok a baba miatt, lehet most lesz itt az ideje. :)
16:47-es erre még nem gondoltam, amit írtál. De elgondolkodtató..mindenesetre annak is örülök, hogy kezd rendbejönni a ciklusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!