Lehet, hogy már volt ovum? (hőgörbe)
Fura mert eddig mindig ck.16-19. napja közt volt ovum és akkor mennt felfele a hőm.Most meg már ilyen hamar megy felfele és lehet,hogy megvolt hamarabb?
A régi görbémet igen egyszer már kiraktam :).
Hát nem tudom talámn sikerül-talán nem sikerül ma összebújni...
Nézegettem most a régebbi görbéimet és azokon a nagy esés után már másnap fent volt a hőm.Nagyon kíváncsi leszek,hogy holnap mi lesz majd.Érdekes ebben a hónapban még nem volt tojásfehérje folyásom csak vizes.Egyébként meg száraz voltam vagy megvolt még...
Én is szurkolok Neked:)!Ha gondolod azért írhatsz ide meg persze Én is írok,hogy ha érdekel :)
Szurkolok nagyon :)!
Nekem is mindig a pozi lh teszt előtt éreztem ugyan ezt amit Te csak Én mindig a bal oldalt.Viszont most meg a jobb oldalon szurkált és görcsölgetett tegnap.Olyan volt mintha méhem lett volna,de már abban sem vagyok biztos...
Ami viszont biztos ebben a hónapban Nálam,hogy elkezdtem avivázni és valamit takarított mert sokáig megvolt és a vége felé fekete is volt...Nem lehet életlen,hogy pont most kezdett el a jobb oldalam is aktívkodni :).
Sikerült Páromat elcsábítanom,úgyhogy nincs nagy vész :P
Hát muszály volt! :)Nem bíztam annyira a csütörtöki együttlétben.Mostmár nyugodt vagyok,hogy megtettünk mindent.
Írod,hogy már most érzed a szurkálódásokat.Lehet hamarabb lesz ovud?
Jajj nagyon izgulok,hogy holnap feljebb menjen mert akkor 29 napos lesz ez a ciklus és nem 31 :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!