Melyik a jobb hogorbe vezeto? Melyikkel nem vagytok megelegedve? Es miert?
Én első gyereknél csak a fertilityfriend.com-on vezettem, a másodikkal pedig a ciklus.hu-n és a fertility-n is egyszerre, érdekelt a különbség.
A ferti előnye, amit nagyon szerettem, hogy jobb a grafikája és van galéria, amit mindig nézegettem, mások terhes ciklusait, ameddig malmoztam, hogy tesztelhesek már végre, ők hogy időzítettek, mik a tapasztalatok stb.
+ angol, de érthető, vagy szótárral is jól használható, viszont ha nem vagy fizetős, akkro a tüneteket, gyógyszerszedést stb. nem látod a diagrammon, csak a teszt időszakban, ami az első 1-2 hónap, utána eltűnik és csak a fizetős tagoknak jelenik mmeg a ciklusgörbéje alatt a napi jegyzet is.
A cilus.hu-n tetszett, hogy a napi súlyomat si tudom regisztrálni, egy másik diagrammba meg tudom nyitni, mert amúgy minden reggel ráállok a mérlegre egy pár éve és így elkezdtem jegyezni érdekesség képpen. + magyar nyelvű, a gyógyszert, vitamint, tüneteket nem jegyeztem, azt nem tudom itt ingyenes e.
Az ovuláció idejét mind a kettő nekem egyszerre lőtte be, próbáld ki mindkettőt és majd eldöntöd.
Fertility es a tervezettbaba.hu
Ciklus.hu, nekem mindig baromsagot mutat
Ezt használom: [link]
Nem kell a használatához net, magyar, tableten- telón jól fut, mindig kéznél van, eddig ez lőtte be jól az ovu- t. Be lehet állítani értesítsen mikor kezdődnek a termékeny napok, a menzesz és ovu. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!