Lehet, hogy már volt ovum? (hőgörbe)
Fura mert eddig mindig ck.16-19. napja közt volt ovum és akkor mennt felfele a hőm.Most meg már ilyen hamar megy felfele és lehet,hogy megvolt hamarabb?
Nem is szabad túlzásba vinni :).
Nekem a hőleesés előtti napon szokott pozi lenni az lh teszt,másnap leesik a hőm és aznap már negatív is.
Én azért nem tudom eldönteni mert a jobb (23x17mm) petefészkem kissebb mint a bal(41x36mm) és így améhemhez képest teljesen másképp helyezkednek el....
Csak onnan tudom,hogy melyik mekkora mert a vetéléses zárójelentésemben benne van egyébként soha nem tudtam volna meg.Novemberben lesz 3 éve,hogy volt egy 8 hetes vetélésem.
Lehet attól halvány mert ittál előtte.Gondolom az elmúlt 2 órában ittál mert nem gondoltad volna,hogy lh tesztet csinálsz.
Sajnalom nagyon a vetelest :(
Igen, ittam elötte, de annnnnyira nagyon halvany, hogy szerintem ez akkor se lenne ma pozi, ha nem ittam volna. Holnap csinalok majd egyet delutan ivas nelkül :)
Nem kell sajnálni biztos nem hiába állt meg a pici szíve.Mostmár Én is túl tettem magam rajta és várjuk mikor kopogtat megint a gólya :).
Holnap majd kiderül akkor,hogy mi is lesz a tesztel :).Reggel jelentkezek,hogy mi lett a hőmmel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!