Lehet, hogy már volt ovum? (hőgörbe)
Figyelt kérdés
Fura mert eddig mindig ck.16-19. napja közt volt ovum és akkor mennt felfele a hőm.Most meg már ilyen hamar megy felfele és lehet,hogy megvolt hamarabb?
2015. márc. 13. 18:58
1/108 anonim válasza:
Hát igen, elég nehéz megállapítani :/ De szerintem nem volt, ez a kis emelkedés mástól is lehet, majd pár nap múlva kiderül, hogy hogy viselkedik a hőd.. az a lényeg, hogy kétnaponta legyetek együtt :)
2/108 A kérdező kommentje:
Hát köszi.Holnap reggel minden kiderül.Ha marad ennyin akkor nem volt még de ha feljebb megy akkor igen :).De addig próbálkozunk.
2015. márc. 13. 19:55
3/108 anonim válasza:
Hát ez azért még nem jelentős emelkedés. Ennyi ingadozás simán belefér a follikuláris fázisba is. Persze nem kizárt, hogy volt már ovud, csak szerintem egyelőre ez a görbe még nem feltétlenül utal arra.
4/108 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem jelentős az emelkedés,de mostanában nem volt ilyen össze-vissza a görbém ovu előtt ezért lett fura.Holnap reggel majd meglátom a dolgokat :)
2015. márc. 13. 20:27
5/108 anonim válasza:
Az alaphöd neked ennyi szokott lenni? Nekem eddig 36,0 es 36,3 között szokott lenni, de ebben a honapban 36,5 ala nem megy. :) Kivancsi vagyok, mi lesz ebböl :) Drukkolok, majd irj, hogyan alakul a görbed! :)
7/108 A kérdező kommentje:
5-ös Nekem mindig 36,4-36,5 között mocorog az alaphőm.Soha nem szokott se lejjebb se feljebb menni mindig ennyi.Ovukor leesik olyan 36,2-re majd utána felmegy 36,7-re és van amikor olyan 10 dpo-körül megy feljebb 2 napig és mensi előtt 2 nappal elkezd lefele esni.
Nincs semmi baj a görbéddel :).
Majd reggel írok,hogy mi lett!
2015. márc. 13. 23:38
8/108 anonim válasza:
Köszönöm a valaszt! 5-ös vagyok
Ma is 36,5 lett, ilyen egyenes meg sosem volt, remelem ez jot jelent :) Mi lett ma? Varom a görbed! :)
9/108 A kérdező kommentje:
2015. márc. 14. 11:19
10/108 anonim válasza:
Hu, ez ovu-gyanus, az en eddigi 3 havi görbetapasztalataim alapjan holnap lesz ovud :) Regebben kitetted mar a görbed? Mert szerintem mar lattam itt! :) Sok sikert kivanok az összebujashoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!