17és fél éves vagyok 3 és féléve van párom és terhes vagyok, védekeztünk kiszakadt a gumi, hogy mondjam el anyának hogy megtartom? A párom dolgozik szeretnénk a babát mert nem szeretnék abortuszt!
14hetes terhes vagyok,nagyon szépen fejlődünk!
Párom az külföldön van mégmindig 3szor volt már itthon!
Mostmár elég jól tudok főzni!Járok suliba is!Ezt az évet kihuzom!Egyébként köszönöm az érdeklődést!!
Én most lennék 23 hetes, de nem maradhatott meg.. :'(
Örülök, hogy minden rendben, és hogy a pároddal is.. :) Én is mostanság kezdtem főzögetni meg ilyenek :)
R.
sajnálom hogy elment a pici :(
remélem én nem fogom átélni ezt a pokoli érzést!mert már azok az anyai ösztönök nagyon megvannak nekem!
Köszönöm szépen, nagyon jól érzem magam!Aranyos vagy hogy eszedbe jutottam!
És hogy legyen még egy plusz jóhírem,Júlis 3án férjhez megyek.:)Nem lesz nagy lagzi kis vacsora és egy kis szertartás!
A baba az szeret zenét hallgatni.
És október másodikára vagyok kiírva és kislányom lesz!!:):):)
mit kell gratulálni ehhez? idióta
de amúgy meg akkor fake kérdés... igazi idegeljük fel a marhákat fajta. kb mint hogy tetszik éder krisztián, hogy jöjjek vele össze???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!