Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 17és fél éves vagyok 3 és...

17és fél éves vagyok 3 és féléve van párom és terhes vagyok, védekeztünk kiszakadt a gumi, hogy mondjam el anyának hogy megtartom? A párom dolgozik szeretnénk a babát mert nem szeretnék abortuszt!

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 10:01
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/164 anonim ***** válasza:
100%
szerintem amikor elmondod neki, tedd hozzá, hogy ha segítetek befejezem a sulit is! (és persze tegyél is így). így könnyebben elfogadják. a segítségre meg így is-úgy is szükség lesz...
2010. febr. 15. 13:41
 72/164 anonim ***** válasza:
100%

Húha, én most olvastam, végig ezt sok hozzászólást, kaptál hideget-meleget. Én nem adok neked tanácsot, csupán elmesélem a történetemet.

Én is 17 évesen estem teherbe gumi mellett, pont úgy ahogy te. A dolog annyiban különbözik, hogy nekem nem több éves kapcsolatom volt csupán 6-7 hónapos. Nagyon megréműltem, de én anyunak mondtam el azonnal. Mérges volt, leszidott, ez teljesen normális. Én még akkor gimibe jártam, de megmondom őszintén néhány napig gondolkodtam azon hogy megtartom, mert az olyan jól hangzik, hogy fiatal anyuka meg kisbaba, stb. Viszont abban biztos voltam, hogy az akkori párom nem életem nagy szerelme és nem akarom vele leélni az életem. Tehát mindent összevetve végül is abortuszra mentem.

A fiúval szakítottunk, és nemsokkal utána rátaláltam életem párjára. (ha tőle estem volna akkor teherbe valószínűleg megtartottam volna) Hihetetlen boldogságban élünk azóta is több mint 1O éve, viszont most meg nem sikerül teherbe esnem! Ez a sors fintora!

Nem bántam meg az abortusz, mert akkor biztos hogy nem így alakult volna az életem, és én nagyon-nagyon boldog vagyok most, és türelmesen várom, hogy a sors újból megajándékozzon egy babával.

Sok erőt kívánok neked!

2010. febr. 15. 13:49
 73/164 anonim ***** válasza:
94%
Szia.Èn is 17 évesen szültem,igaz nem voltam benne biztos hogy az akkori párom a nagy Ö(2 évig tartott),de a gyerekemet semmi és senkinek nem engedtem volna hogy elvegye.Mostani párommal viszont már 6 éve boldogan élek,úgy szereti a kisfiamat,mintha a sajátja lenne.Ezzel csak azt akartam kifejezni,ha tiszta szívböl szeretnéd a babád,hát tartsd meg(abba nem szólhat bele senki)és kivánom neked hogy egészségesek legyetek mind a ketten.Ja és anyuddal mindenképp beszéld meg minnél hamarabb,biztos elöször kicsit túlreagálja,de majd lenyugszik.Csak légy higgadt és öszinte vele.Sok sikert neked.
2010. febr. 15. 14:12
 74/164 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó vagyok.A sok hülyével meg ne foglalkozz,biztos nem olvasták el a kérdés megirása elötti feltételeket.
2010. febr. 15. 14:13
 75/164 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Elösször is nem értem ezt a rengeteg negatív kommentet.

Ha most azt írtad volna,abortuszra kell mennem,akkor azért kapnád a hideget.Holott erről szó nem esett.

A kérdésed alapján azt se értem miböl gondololják,hogy hetekkel később akarnál bevenni gyógyszert.(72)

A fogamzásgátlót az én gyomrom nem bírja,egy ismerősőm rengeteget hízott tőlle,szóval az "okosoktól"kérdezném erre nem gondoltak?Hogy esetleg a szervezete nem bírta?

Második babám várom GUMI mellett,most gyertek oktatni,mért sexeltem,ha a gyógyszert nem bírom,a gumi meg elszakadhat.

Igenis egy pici baba mindegy hogy tizen vagy huszonévessen érkezik,ha már érkezik fel kell őt nevelni.

És valóban.

17 évessen nehéz,mivel fiatal vagy,de nem értek eggyet vele,hogy nem vagy megérve az anyaságra.

De ez akkor derül ki,amikor azt a picit a karodba tartod,amikor heteken át nem alszól mert beteg a gyerek,vagy amikor rengeteg kiadással jár,és Te elő tudod teremteni,és ott vagy vele.

Sose voltam bulizós,így nekem a pici(k)mellett nem is hiányzik.

Tanultam,dolgoztam,most meg a gyerekekkel vagyok.

Valaki még 40 évessen is éretlen a gyerek vállalásra,de van aki hamar felnő,így a feladathoz is.

Hogy a kérdésedre válaszoljak,nem kell köntörfalazni,leülsz anyukáddal és a pároddal és elmondjátok neki,ujabb taggal bővül a család.

Lehet mérgessek lesznek,mivel suliba jársz és fiatal vagy,de ha meglesz a picur,ugyse tudnak majd ellenálni Neki.

Én nagyon sok erőt kitartást kívánok.

És ez egy becsületre méltő döntés,hogy nem megölni,csupán világrahozni szeretnél egy babát.

2010. febr. 15. 15:22
 76/164 anonim ***** válasza:
30%
én nem szólnám le, ha elmenne abortuszra. csak a hülyeség idegesit, h bevehette volna a tabit, nem tette, aztan meg idejön sirni, meg pattogni, közben meg azt hiszi, h érett nő. na, ez a vicces az egészben. jó, tartsa meg, nem mi döntjük el. de kicsit idősebb vok tőle, és tudom, h ezek az első szerelmek általában nem örökkévalóak. mérlegelni kellene kicsit. én csak ennyit gondolok.
2010. febr. 15. 15:49
 77/164 anonim ***** válasza:
93%

15:49!

Mert idősebb vagy mitől vagy több és okosabb???????

2010. febr. 15. 16:01
 78/164 anonim ***** válasza:
34%
mert nem vok 17 éves csitri, és kicsit többet éltem, tapasztaltam, mint ő. tod, az élettapasztalat az korral nő.
2010. febr. 15. 16:04
 79/164 anonim ***** válasza:
30%
15 : 22 - mert még mindig jobb hizni kicsit, rosszullét, hányinger ( bár nekem egyik se volt a tabi mellett, ugyh nem szolhatsz be, h tapasztalat nélkül mondom, amit mondok ), de ha beveszi, akkor most nem lenne terhes. és miből teremtené elő? nincs munkája, semmi sincs biztositva. anyukája se él örökké, a párja meg nem biztositék.
2010. febr. 15. 16:07
 80/164 anonim ***** válasza:
73%

16:04!

Élettapasztalat???Mit kezdesz vele?Okosabb lettél tőle?Mindenki tapasztal jót is rosszat is!Tehát újat nem tettél,sem többet sem okosabbat!

2010. febr. 15. 16:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!