Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 17és fél éves vagyok 3 és...

17és fél éves vagyok 3 és féléve van párom és terhes vagyok, védekeztünk kiszakadt a gumi, hogy mondjam el anyának hogy megtartom? A párom dolgozik szeretnénk a babát mert nem szeretnék abortuszt!

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 10:01
 121/164 anonim ***** válasza:
20%
gondoltam, magától értetődik, h 18 éven aluliaknak még rohadtul nem a terhesség kell, h legyen a legnagyobb gondja. mind1, meg is érdemled, h elszurd az életedet. :D
2010. febr. 25. 09:53
 122/164 A kérdező kommentje:

4hetes vagyok még, nagyon jól érzem még magam remélem igy is lesz!!!Kedden megyek orvoshoz!

Van egy kis hányinger és eszek de tök jó!Az apuka pedig március 15-én elhadja Magyarországot és megy dolgozni külföldre!!

2010. febr. 28. 12:22
 123/164 anonim ***** válasza:
18%

Hurrá!Hurrá!Veled örülünk!!!Jajj,de jó most neked!!!

Csak össze ne kakáld magad!!!

Olyan szánalmas ez az egész!!!

17 évesen örülni annak,hogy terhes vagy??Jézusom!!!

Agyban NULLA vagy!!!!

2010. márc. 1. 10:23
 124/164 A kérdező kommentje:

Te vagy a szánalmas és a ygerekes nem én!!

Nem tudom hogy hány éves vagy de nem is érdekel csak azt tudnám hogy miért ítélsz el hisz nem én vagyok se az első se az utolsó aki 17évesen terhes lesz!!

És még én vagyok a rossz aki megtartani és nem eletetni akarja vagy megszülni és megölni ahogy tették már ezt egy páran!!

Na mindegy ő az én gyerekem és ha tehetem mindent megadok neki ha nem ő neki lesznek majd az iskolába oviba a legjobb cuccai és neki nem lesz 17évesen autója az se érdekel mert örök szeretetett és családot otthont mindig kap!És az többet ér bár minél!

Ja és lehet jobb anya leszek mint te aki nem kis taknyos korában szülte meg a csemetéjét!

2010. márc. 1. 16:54
 125/164 anonim ***** válasza:
23%
jaj, ha a naivság fájna.. te már sikitanál :))
2010. márc. 2. 14:54
 126/164 anonim ***** válasza:
14%

Azt azért kétlem...,hogy jobb anya leszel mint én,de álmodozni lehet...

Végül is,ha belegondolok,lehet,hogy te döntöttél jó,te együtt nősz fele a gyerekeddel!!!:-)))

És majd pont te fogod felkészíteni a gyerekedet a nagybetűs életre és annak buktatóira....:-))))

Mikor foggalmad sincs róla?Még bele sem szagoltál...

Vagy majd,ha megkérdezi tőled,hogy te honnan tudsz dolgokat,majd azt feleled:úgy hallottam!:-)))

Vicces vagy!!!

2010. márc. 3. 09:49
 127/164 anonim ***** válasza:
20%
na, végre vki ugy gondolja, ahogy én is :) ahogy anyukám szokta mondani, gyerek nevel gyereket. hát, ez marha nagy jótett volt :DD
2010. márc. 3. 14:56
 128/164 A kérdező kommentje:

Na ebből mostmár tényleg elég hogy engem szekáltok itt! Nem is ismertek és ti alkottok véleményt ja tényleg ti lehettek a világ legjobb szülei ilyen felfogásal na mindegy!!

Ja és semmiközötök hozzá hogy hogy nevelem fel az én gyerekemet!!Nem adtok majd nekem 50 ftot szóval ne szóljatok bele!Parancsoljatok otthon kösz szépen!

2010. márc. 3. 15:34
 129/164 anonim ***** válasza:
69%

Ne foglalkozz velük csak magaddal és a babával.

Üdv:a 17éves 5hetes kismama

2010. márc. 4. 19:19
 130/164 A kérdező kommentje:

Gratulálok neked én is az 5. hétben járok!!

Vigyázzatok magatokra!

Én meg megprobálok nem érdeklődést mutatni erre a két szánalmas idiótára

2010. márc. 4. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!