Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 17és fél éves vagyok 3 és...

17és fél éves vagyok 3 és féléve van párom és terhes vagyok, védekeztünk kiszakadt a gumi, hogy mondjam el anyának hogy megtartom? A párom dolgozik szeretnénk a babát mert nem szeretnék abortuszt!

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 10:01
 141/164 A kérdező kommentje:
Okos enged teszamáe meg szenvedj én nem vitatkozoki egy tanult hülyével! Akinek f@szhiánya van!
2010. márc. 7. 17:55
 142/164 anonim ***** válasza:
93%
utolsó szavaiban keresetlen stílusa ellenére van igazság. elég hülye divat hogy tizenéves lányok szülnek...velem is történt "baleset" 19 éves koromban, főiskolás voltam, 72 órásat vettem be, nem lettem hormonzavaros, most 28 éves vagyok és egy 4 éves kislány boldog anyukája, és boldog feleség! az a fiú a gyereknek talán örült volna, de feleségül nem vett volna, az tuti, így meg van egy rendes családom, vezető beosztásban dolgozom
2010. márc. 7. 17:55
 143/164 anonim ***** válasza:
63%

"Okos enged teszamáe meg szenvedj én nem vitatkozoki egy tanult hülyével! Akinek f@szhiánya van!"

Igaza volt az előttem szólónak,te tényleg szánalmas vagy!

2010. márc. 7. 18:15
 144/164 anonim ***** válasza:
73%

Inkább ti vagytok szánalmasak!!!!

Az Ő élete az Ő döntése.Nem tudom mi a fa..ért kell csesztettni még mindig.

2010. márc. 7. 18:29
 145/164 A kérdező kommentje:

Ma megyek 2órára uh-ra!!!

Ha hazajövök mesélek!

2010. márc. 10. 12:30
 146/164 anonim ***** válasza:
69%

már alig várom hogy mivolt !!!!!

Örülök a boldogságodnak nagyon!!!!

Én Pénteken megyek UHra majd én is írok.Szia várlak

a másik 5hetes kismama

2010. márc. 10. 13:48
 147/164 A kérdező kommentje:

Na voltam tegnap ultrahangon, hát mit mondjak még csak egy kis feketeséget láttunk de majd azt mondta a doki hogy 3-5hét mulva jobban látszik!

A leleten azt olvastam hogy élő embrio nem látszik ettől kicsit bepánikoltam de anyamegnyugtatott!Párom 15én megy ki dolgozni szóval a következő ultrahangon anyával leszek :) Sok sikert a másik kismamának!!

2010. márc. 11. 21:42
 148/164 anonim válasza:
75%

Szia:)

Nagyon büszke vagyok Rád!! Egyáltalán nem vagy gyerekes, hanem igazi NŐ!! Úgy örülök, hogy nem gondolkodtál abortuszon!! Ne hallgass a sok "okosra" , akiknek könnyebb megölni egy ártatlan csecsemőt, mert épp nincs kedvük kihordani:s Hidd el egy kisbaba hatalmas öröm, és teljesen igazad van:) Nem az a lényeg h 17 évesen kocsija legyen, hanme megkapjon minden szeretetet:) A párodra is büszke vagyok, nem sok ilyen pasi van:) Gratulálok a babához:) Majd írj mi van:)

Amúgy én is hasonló gondolkodású vagyok:) Ha terhes leszek mindenképp megtartom, és a párom is akarja!! Sőőt most 19 vagyok, de 20 évesen már AKARUNK babát:)

*csillag*

2010. ápr. 14. 12:04
 149/164 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Mi van veled azóta? :) :O

R.

2010. máj. 5. 15:53
 150/164 anonim ***** válasza:
78%

Am ehhez csak annyit tudok írni, hogy itt olvasgatom az 'abortuszos kérdéseket', és lesújt, mennyi hülye, vagy épp szívtelen ember van, mindenki maga dönti el, mit szeretne, hogy szeretné.. Nem mindenki egyforma! Mindenkinek a lelkiismeretére van bízva!

( ha van olyan neki :) ) Ő már eldöntötte, hogy megtartja, majd pont 'miattad' meggondolja magát!? És Ő a gyerekes, ugyan.. Akkor miért foglalkozol mi lesz vele? Miért ne l enne jó anya? :) Te bííztos az vagy.. Főleg, hogy a gép elött csücsülsz és ide írogatsz. Foglalkozz a gyerekeddel! A másik meg menjen tanulni, ha már ő annyira sulizik.. :) Az a szánalmas, ahogy itt Ti veritek magatokat, meg az összes abortuszos, ne a másik gyerekével foglalkozzon.. Vetesse el a sajátját, ha neki az jó! :)

R.

2010. máj. 5. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!