17és fél éves vagyok 3 és féléve van párom és terhes vagyok, védekeztünk kiszakadt a gumi, hogy mondjam el anyának hogy megtartom? A párom dolgozik szeretnénk a babát mert nem szeretnék abortuszt!
Örülök, hogy végülis rendeződtek a dolgaid. És igenis vannak olyan emberek akik 17 évesen szülnek. Ez egy ismerősömmel történt:
16 évesen lett terhes, de nem mondta el a szüleinek, mert félt, hogy elvetetik. Nem látszódott meg rajta, hogy terhes, úgy járt iskolába, és senki nem tudta, csak a baba apja. Amikor a szülésre került a sor, az orvos mondta szülőknek, hogy hívni kell a mentőt, mert mingyárt megszületik a baba. A szülők elmondták mindennek az orvost, mert még akkor se hitték el neki. Aztán megszületett ugye a baba, a szülők nem engedték, hogy összeházasodjanak, nehogy ilyen kényszerházasság legyen. Ezért csak jó idővel később házasodtak össze. A lány tanító lett, de most más munkája van. Együtt van a férjével azóta is (kb 30 éve történt , anyukám osztálytársa volt ez alány). És szép élete van. :) remélem nektek is boldog életetek lesz :)
Köszönöm szépen!
Nagyon jól érzem magam bár nem tudom nagyon sokat eszek de most nem az alakommal fogok törödni hanem a kisbabámmal!!!És remélem nem történik semmi baj!
Elolvastam az összes választ.
Aki nem azt írta amit hallani akartál,azt leírtad minden idiótának,a melletted állókat az egekig magasztaltad.
Nagyon magabiztos vagy!!!Csak nehogy a párodnak nagyon megtetszen a külföldi légkör és elfelejtsen hazajönni...
Felfordult tőled a gyomrom!!!Az egész stílusodon,és főleg azon,hogy te nagyon okosnak és érettnek tartod magad,holott félúton sem jársz.
És mikor meg azt írtad,hogy mellesleg neked van házad,mert apád rádíratta,csak anyádékat nem akarod onnan kítúrni,háát úgy arcon vágtalak volna,hogy a fal adta volna a másikat!!!Gusztustalan vagy!!!
Kis hülye csitri aki az anyja nyakára szüli a gyerekét!!!Szánalmas!!!
Tegnap 17:01-es!
Hol van karika? Én nem látom, pedig keresem.
Kedves kérdező!
Te hogy vagy, hány hetes vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!