17és fél éves vagyok 3 és féléve van párom és terhes vagyok, védekeztünk kiszakadt a gumi, hogy mondjam el anyának hogy megtartom? A párom dolgozik szeretnénk a babát mert nem szeretnék abortuszt!
K. A. !!
en vok a 77 % - os, aki mostmar 76 % - os, hala az itteni nagyokosoknak. en is ezt ugatom, h nem érett, h meg lehetett volna előzni, h nem lesz képes arra, h felnevelje. de én vok az idiota, meg az apáca. mert be mertem szolni, h lehet, h ha nem 14 évesen kezdi a szexualis életet, akkor most nem lenne terhes. de látom, nem csak én vok igy ezzel. nem is értem, h csak mi ketten látjuk itt realisan a dolgokat?? irhatnám, h sok szerencsét, meg stb. de az álomvilág. és le merem fogadni, h a sulibol nem lesz semmi.
Emberek! Normalisak vagytok? Minek ilyen dolgokon veszekedni? Vegigolvastam ezt az egeszet es ugy ereztem magam mintha a Monika show-t nezegetnem amikor az agyoniskolazott kisebbseg civakodik.
Igen, fiatal meg, 17 evesen nehez gyermeket vallalni, de nem szandekosan csinalta. Az meg az o dolga hogy szed-e fogamzasgatlot vagy sem. Nem vagyunk egyformak! Ha van aki segitsen neki felnevelni azt a babat akkor szerencses, es teljesen az o dolga hogy mit csinal. Es nem kell lehurrogni senkit ha esetleg elveszti a szuzesseget 14-15 evesen, en 23 eves vagyok es 8 eve egyutt vagyok a parommal, BOLDOG kapcsolatban elunk, lakasunk van, megvan mindenunk es igen 15 evesen vesztettem el a szuzessegem megsem vagyok qrva!!!
Kedves KA!
Bazi nagyot lehet esni a lóról, és szerintem pár év múlva megtapasztalod. Nem imerjük egymást szerencsére, de azért én már jócskán többet láttam / éltem meg az életben. Közel dupla annyi idős vagyok, mint Te. Nem vagyok karrierista, de ha látnád hogy élek, leesne az a naaagy állacskád.
Fogd vissza magad légyszi.
Igen, lehet. Csak azt elfelejtetted, hogy ez a lány már elhatározta, hogy megtartja. Ő azt kérdezte, hogy mondja el a szüleinek. És ezen igen sokan átsiklottak. A válaszaikból kiderült, hogy el sem olvasták, vagy fel sem fogták a kérdést. Sajnos ez mai magyar probléma, hogy azt sem tudják mi volt a kérdés, csak köpködnek.
Nézd, azt már tudjuk, hogy megtartja. Én biztos beparáztam volna, ha annyi idősen teherbe estem volna. innentől, maximum tanácsot lehet neki adni, hogyan tovább. A sulit még most tudja befejezni, amíg terhes, illetve addig amíg a baba nem lesz egy örökmozgó. Utána édeskevés esélye lesz tanulni, főleg ha alvászavaros lesz esetlegesen a gyerek. De amikor a kisgyerek iskolás lesz, akkor ő is elkezdhet valamilyen képzést. OKJ, vagy fősuli. Bölcsis és ovis korú gyerek mellett képztelenség tanulni, mert én pl gazdasági fősulira jártam és ott azért nem úgy van mint a tanítóképzőn, hogy jaj majd lesz valami.
Kedves 13:41, a jó édes qrva anyukádat. Ész érveket te sem bírsz felhozni, csak pofázol olyat, ami nem is a témával kapcsolatos. És azért, mert te óriásit koppantál az életben, nem mindenkinek van az előírva. Mellesleg megnézném én a te életszínvonalad...
K.A. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!