Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 17és fél éves vagyok 3 és...

17és fél éves vagyok 3 és féléve van párom és terhes vagyok, védekeztünk kiszakadt a gumi, hogy mondjam el anyának hogy megtartom? A párom dolgozik szeretnénk a babát mert nem szeretnék abortuszt!

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 10:01
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/164 anonim ***** válasza:
17%

K. A. !!

en vok a 77 % - os, aki mostmar 76 % - os, hala az itteni nagyokosoknak. en is ezt ugatom, h nem érett, h meg lehetett volna előzni, h nem lesz képes arra, h felnevelje. de én vok az idiota, meg az apáca. mert be mertem szolni, h lehet, h ha nem 14 évesen kezdi a szexualis életet, akkor most nem lenne terhes. de látom, nem csak én vok igy ezzel. nem is értem, h csak mi ketten látjuk itt realisan a dolgokat?? irhatnám, h sok szerencsét, meg stb. de az álomvilág. és le merem fogadni, h a sulibol nem lesz semmi.

2010. febr. 16. 11:45
 102/164 anonim ***** válasza:
96%

Emberek! Normalisak vagytok? Minek ilyen dolgokon veszekedni? Vegigolvastam ezt az egeszet es ugy ereztem magam mintha a Monika show-t nezegetnem amikor az agyoniskolazott kisebbseg civakodik.

Igen, fiatal meg, 17 evesen nehez gyermeket vallalni, de nem szandekosan csinalta. Az meg az o dolga hogy szed-e fogamzasgatlot vagy sem. Nem vagyunk egyformak! Ha van aki segitsen neki felnevelni azt a babat akkor szerencses, es teljesen az o dolga hogy mit csinal. Es nem kell lehurrogni senkit ha esetleg elveszti a szuzesseget 14-15 evesen, en 23 eves vagyok es 8 eve egyutt vagyok a parommal, BOLDOG kapcsolatban elunk, lakasunk van, megvan mindenunk es igen 15 evesen vesztettem el a szuzessegem megsem vagyok qrva!!!

2010. febr. 16. 13:38
 103/164 anonim ***** válasza:
78%

Kedves KA!

Bazi nagyot lehet esni a lóról, és szerintem pár év múlva megtapasztalod. Nem imerjük egymást szerencsére, de azért én már jócskán többet láttam / éltem meg az életben. Közel dupla annyi idős vagyok, mint Te. Nem vagyok karrierista, de ha látnád hogy élek, leesne az a naaagy állacskád.

Fogd vissza magad légyszi.

2010. febr. 16. 13:41
 104/164 anonim ***** válasza:
19%
nem vok aluliskolázott. a legjobb gimiben tanulok, az 1 ik legjobb gimi tanuloja vok, ami az országban van. valóban nem kellett volna lesüllyednem egyesek szintjére, és veszekedni. de idegesitett az emberi hülyeség. a kérdező senki véleményére se kiváncsi, aki megmondja neki reálisan a dolgokat, azt lehulyézi, leidiotazza. akkor mirol beszeljunk?? 17 évesen igenis, h fiatal, és ha bevette volna a tabit, akkor ezt az egészet el lehetett volna kerülni. nem 1 ilyen eset van a környezetemben, és tom jol, h ezeknek mi a végük. nem alaptalanul irtam, amit irtam.
2010. febr. 16. 13:44
 105/164 anonim ***** válasza:
86%

Igen, lehet. Csak azt elfelejtetted, hogy ez a lány már elhatározta, hogy megtartja. Ő azt kérdezte, hogy mondja el a szüleinek. És ezen igen sokan átsiklottak. A válaszaikból kiderült, hogy el sem olvasták, vagy fel sem fogták a kérdést. Sajnos ez mai magyar probléma, hogy azt sem tudják mi volt a kérdés, csak köpködnek.

Nézd, azt már tudjuk, hogy megtartja. Én biztos beparáztam volna, ha annyi idősen teherbe estem volna. innentől, maximum tanácsot lehet neki adni, hogyan tovább. A sulit még most tudja befejezni, amíg terhes, illetve addig amíg a baba nem lesz egy örökmozgó. Utána édeskevés esélye lesz tanulni, főleg ha alvászavaros lesz esetlegesen a gyerek. De amikor a kisgyerek iskolás lesz, akkor ő is elkezdhet valamilyen képzést. OKJ, vagy fősuli. Bölcsis és ovis korú gyerek mellett képztelenség tanulni, mert én pl gazdasági fősulira jártam és ott azért nem úgy van mint a tanítóképzőn, hogy jaj majd lesz valami.

2010. febr. 16. 14:39
 106/164 anonim válasza:
30%
Én például elolvastam a kérdést, fel is fogtam, de ettől még nem kell feltétlenül megsimogatni a kis fejét. Attól még a véleményem az, hogy ENNEK a lánynak nem kéne gyereket szülnie. Az még egy dolog, hogy fiatal. De a kommentárjaiból kiderül, hogy sem lelkileg sem szellemileg nem áll készen az anyaságra. "anya megengedte, hogy megtartsuk" mivan? Nem egy kóbor kutyát találtál a parkban...
2010. febr. 16. 16:25
 107/164 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért fogalmazott így, mivel még nincs 18 éves. Addig az anyja beleegyezése kell. Nem támogatom, hogy szüljön egy ennyi idős lány, de nem az én életem, ha ő szülni szeretne, hát tegye. Ettől még ugyanúgy elmehet utána dolgozni és élhet normális életet.
2010. febr. 16. 18:45
 108/164 anonim ***** válasza:
19%

Kedves 13:41, a jó édes qrva anyukádat. Ész érveket te sem bírsz felhozni, csak pofázol olyat, ami nem is a témával kapcsolatos. És azért, mert te óriásit koppantál az életben, nem mindenkinek van az előírva. Mellesleg megnézném én a te életszínvonalad...

K.A. 17/F

2010. febr. 16. 21:14
 109/164 anonim ***** válasza:
100%
:D:D:D:D:D:D:D:D:D Vicces kisgyerek vagy. My Little Pony-n gyakorolhatod a potyogást.Egy ejtőernyőt szerezz be sürgősen. Anyádat én nem szídtam, bár nem értem, hogy tudott ekkora majmot szülni. Fájhatott szegénynek. :D:D:D:D:D:D
2010. febr. 16. 21:29
 110/164 anonim ***** válasza:
90%
Tényleg. Ezt el is felejtettem megkérdezni: Te mit keresel itt a teherbeesés témakörben, ha téged nem érint 17évesen a téma? Ha oly okos és tapasztalt vagy, mindent tudsz, akkor minek olvasgatsz itt önjelölt zsenike? A szupergimidben megtaníthatnának viselkedni is. Pizsama fellőve! :D
2010. febr. 16. 21:38
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!