Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 17és fél éves vagyok 3 és...

17és fél éves vagyok 3 és féléve van párom és terhes vagyok, védekeztünk kiszakadt a gumi, hogy mondjam el anyának hogy megtartom? A párom dolgozik szeretnénk a babát mert nem szeretnék abortuszt!

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 10:01
 131/164 anonim ***** válasza:
27%
te jo anyam.. mostanában 17 évesen az a divat, h szülnek a lányok? :DD
2010. márc. 5. 14:38
 132/164 anonim ***** válasza:
90%
Nem ez a divat de ha már igy jött össze és van valakiben annyi felelősség hogy megtartsa a gyermekét akárhogyan is fogant az meg akkor miért ne dönthetne igy.???Ha meg nem tetszik akkor minek olvasgatod ennek a kismamának a kérdését.a másik kismama
2010. márc. 5. 15:53
 133/164 A kérdező kommentje:

Elég sok itt az állitolagos jó, okos, normális, ember köztük nők akik felelfőségteljesek akik tudják mi lenne a jó nekem aki olyan baromi okos hogy képes lenne elvetetni más gyerekét!!

És köszönöm az olyan emberkék válaszát nem kérem vagyis Ne irjon ide mert nem érdekel!

Ja és azt birom a legjobban hogyha azt szerttem volna és azt a kérdést tettem volna fel hogy elvettesem e akkoör meg jöttek volna hogy de egy csicska vagy és rondább szavak hogy képes vagyok elvetetni na ez maga a királyság!

2010. márc. 5. 17:16
 134/164 anonim ***** válasza:
91%
Figyu. Szerintem ne is olvasd a kommenteket. Nem tesz jót a babának.
2010. márc. 5. 17:36
 135/164 anonim ***** válasza:
27%
sztem nem az a felelősség, ha megtartja. gyerek nevel majd gyereket. ez igy sehogyse jo.
2010. márc. 5. 23:03
 136/164 anonim ***** válasza:
95%
Védekeztek felelősségteljes volt a lány.Nem akar abortuszt hanem vállalja a következményeket.Példás viselkedés szerintem és amugy is az ő élete nem értem miért kell piszkálni.Gondoljatok bele ebbe:tökéletes kapcsolat,normális felfogás,terhesség???-utánna nem gondolkodnál el rajta hogy megtartsd-e vagy sem????
2010. márc. 6. 18:58
 137/164 anonim ***** válasza:
100%
Jah és ahol lakom sajnos már kevés 17éves lánynak nincs gyereke.erről ennyit
2010. márc. 6. 19:00
 138/164 anonim ***** válasza:
54%
felelősségteljes azért nem volt. tudta, hogy kiszakadt a gumi, mégse vett be esemény utánit. merthogy "hormonbomba". az hát, azért nem kell úgy enni, mint a drazsét, vészhelyzetre lett kifejlesztve.
2010. márc. 6. 19:00
 139/164 A kérdező kommentje:

Igy van nem vettem be a 72órás tabit, de nem is rinyáltam érte hogy terhes vagyok!A kérdésem nem az volt amit egyes emberek oda képzelnek! Hanem az hogy hogy mondjam el anyának!És igen nem szerettem volna abortuszt azért mert nekem az élete része volt az hogy legyen majd elöbb utóbb gyermekem!!És ez előbb sikerült de istene ez nem olyan nagy bűn de persze hála egyes emberkéknek volt aki kikivánta belőlem ezt a csöppséget!

Na és persze ismerjük a mondást hogy mindneki meglátja másba a szálkát magába még a gerendát se! És én hiszek a véletlenekbe és nehogy azoknak a nőknek akik itt utálkoztak azoknak ha lesz egy lányuk nehogy igy járjanak!

2010. márc. 6. 21:55
 140/164 anonim ***** válasza:
16%

Szánalmas idióta itt kettőnk közül inkább te vagy!

Osztod itt az észt és erkölcscsőszködsz 17 évesen!Óh,bocsánat!!!17 és fél évesen!!

Itt senki nem kívánta ki belőled a gyereket,ez a te fejletlen agyad szüleménye.

És akárhogy akarod itt fényezni magad,hogy te nem vagy gyerekgyilkos meg ilyenek,azzal egy cseppet sem fogsz felelősségteljesebbnek tűnni!!

A többi 17 éves kismamával karöltve,nagyon szomorú,hogy gyerek fejjel vállaltok gyereket,a nagy semmire.Szülők nyakára,szülők pénzére,szülők házába,stb.stb.

És engem egy tanulatlan taknyos ne idiótázzon le!!!Az idióta az,aki a nagy semmire szül egy gyereket!!!

2010. márc. 7. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!