17és fél éves vagyok 3 és féléve van párom és terhes vagyok, védekeztünk kiszakadt a gumi, hogy mondjam el anyának hogy megtartom? A párom dolgozik szeretnénk a babát mert nem szeretnék abortuszt!
Elég sok itt az állitolagos jó, okos, normális, ember köztük nők akik felelfőségteljesek akik tudják mi lenne a jó nekem aki olyan baromi okos hogy képes lenne elvetetni más gyerekét!!
És köszönöm az olyan emberkék válaszát nem kérem vagyis Ne irjon ide mert nem érdekel!
Ja és azt birom a legjobban hogyha azt szerttem volna és azt a kérdést tettem volna fel hogy elvettesem e akkoör meg jöttek volna hogy de egy csicska vagy és rondább szavak hogy képes vagyok elvetetni na ez maga a királyság!
Igy van nem vettem be a 72órás tabit, de nem is rinyáltam érte hogy terhes vagyok!A kérdésem nem az volt amit egyes emberek oda képzelnek! Hanem az hogy hogy mondjam el anyának!És igen nem szerettem volna abortuszt azért mert nekem az élete része volt az hogy legyen majd elöbb utóbb gyermekem!!És ez előbb sikerült de istene ez nem olyan nagy bűn de persze hála egyes emberkéknek volt aki kikivánta belőlem ezt a csöppséget!
Na és persze ismerjük a mondást hogy mindneki meglátja másba a szálkát magába még a gerendát se! És én hiszek a véletlenekbe és nehogy azoknak a nőknek akik itt utálkoztak azoknak ha lesz egy lányuk nehogy igy járjanak!
Szánalmas idióta itt kettőnk közül inkább te vagy!
Osztod itt az észt és erkölcscsőszködsz 17 évesen!Óh,bocsánat!!!17 és fél évesen!!
Itt senki nem kívánta ki belőled a gyereket,ez a te fejletlen agyad szüleménye.
És akárhogy akarod itt fényezni magad,hogy te nem vagy gyerekgyilkos meg ilyenek,azzal egy cseppet sem fogsz felelősségteljesebbnek tűnni!!
A többi 17 éves kismamával karöltve,nagyon szomorú,hogy gyerek fejjel vállaltok gyereket,a nagy semmire.Szülők nyakára,szülők pénzére,szülők házába,stb.stb.
És engem egy tanulatlan taknyos ne idiótázzon le!!!Az idióta az,aki a nagy semmire szül egy gyereket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!