Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Voltatok már ilyen helyzetben?...

Voltatok már ilyen helyzetben? Menzesz kimaradás előtt tapasztaltatok terhességre utaló jeleket: émelygés szédülés, főleg reggel éh gyomorra. Kívánós néha undorodás ételektől?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 10:15
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:

Én még várok egy kicsit, mert voltam már így, hogy két hetet késett és aztán megjött rendesen. Az a baj, hogy az orvosom Budán van én meg onnan kb 60 kilométerre és feleslegesen nem akarok menni, máshoz meg pláne nem megyek, mert sztk-s rendelésen már volt elég rossz tapasztalatom. Egyébként ma reggel én is picit barnázgatok, tegnap együtt voltunk a párommal,lehet hogy emiatt. Én mostmár semmit nem értek, csak próbálok türelmesen várni, de nem nagyon megy. Viszont eldöntöttem , hogy ha a hét végéig sem történik semmi, akkor hétfőn hívom a dokimat.

Majd írj, hogy mit mondtak az UH után. Szorítok! B.O.

2010. febr. 18. 11:15
 52/57 anonim ***** válasza:

Kedves tegnapi 10.49-es (bocs, de ugye neveket nem tudunk:-)

Nekem ma reggelre megjött a nemvárt sajnos. Csak tudnám, hogy akkor hol a manóban volt két hétig. Felhívtam a dokimat, azt mondta, hogy ne parázzak, mert ilyen a legrendszeresebben menstruálókkal is előfordul, befolyásolhatja az időjárás is meg bármi. Azt is mondta, hogy attól is késhet, hogy annyira arra fókuszálok, hogy ne jöjjön meg, szóval akár pszichés alapon is.

Azért írj délután, hogy veled mi újság. Szorítok! B.O.

2010. febr. 19. 08:14
 53/57 anonim ***** válasza:
100%

Szia BO!

Hát nem jó hírek. Sajnos a saját dokimat nem értem el, de hétfőn mindenképp elmegyek hozzá is. Szakrendelésen voltam, ott közölték, hogy biztos nem vagyok terhes, ha az is vagyok, már a barnázás miatt úgyis elvetéltem, de azért teszteljek egy hét múlva. UH_ra nem volt hajlandó beutalót adni, mert szerinte 5 hetes terhességet úgysem lehet látni. Kijöttem a rendelőből és elsírtam magam. Nem vagyok rágyógyulva, hogy csak azért is legyen baba, de ha már sikerült, akkor próbáljuk meg normálisan kihordani. Egy babát már elveszítettünk 2 évvel ezelőtt 14 hetesen. Hétfőig megőrülök. Holnap veszek újabb tesztet.

2010. febr. 19. 16:39
 54/57 anonim ***** válasza:
100%

Még azt nem értem, hogy akkor miért erősödik a hányinger????? És miért vagyok annyira szomjas?

Te hány napig barnáztál? Nekem ez a 4.nap.

Egy barátnőm tanácsára próbálom magam teljes nyugalomba tenni és próbálok totál pihenni, pedig holnap vendégek jönnek és száguld a lakás.

üdv:e

2010. febr. 19. 16:49
 55/57 anonim ***** válasza:

Szia E.!

Nekem még most is hányingerem van (bár nekem majdnem minden hónapban van hányingerem a mensi előtt és az első napokban). Én csak tegnap barnáztam meg ma reggel, de mostmár rendesen megjött sajna.

Nagyon sajnálom, hogy ilyen bunkón kezeltek ma a dokinál. Hasonló tapasztalatom volt nekem is tavaly áprilisban, ezért írtam azt, hogy sztk-s rendelésre soha többé nem vagyok hajlandó menni.

Fel a fejjel! Ha nem most, akkor majd jövő hónapban sikerül. Mi már nagyon várjuk a babucit, de nem vagyok még kétségbe esve és nem görcsölök rajta, csak ezt a reménykedést nehezen viselem. Azért én még mindig szorítok neked. Pihenj sokat, le van t.jva a ház, meg a vendégség. Az egyik ismerősöm 3 hónapig barnázott egyfolytában (nem vicc) a terhessége elején és mégis kihordta és egészségesen megszületett a kisfia. Úgyhogy szerintem várj türelmesen hétfőig és menj el a dokidhoz akiben megbízol. Ő majd megmondja, hogy miújság. Addig próbálj türelmes lenni (tudom, hogy nehéz) és még egyszer Fel a fejjel! Majd azért írj, én várni fogom! B.O.

2010. febr. 19. 17:40
 56/57 anonim ***** válasza:

Szia BO!

Szia!

Sajnos nem kell hétfőn dokihoz mennem. Vegyes teszteredményekkel 9.napja késett. Kedden kezdődött barnázás, rózsaszínes folyás. Tegnapra már fehérnemún is nyomot hagyott. Hajnalban pedig elment erős, löketszerű vérzéssel, melyet hányás, fejfájás, szédülés kísért. 5,2 hetes volt. Itthon is engem okolnak, pedig mindent megtettem, amit csak lehetett. Lehet erre most a házasságom is rámegy. :( Nagyon kivagyok.

üdv:e

2010. febr. 20. 20:32
 57/57 anonim ***** válasza:

Szia E!

Nagyon-nagyon sajnálom, azt is hogy elment és azt is ahogy a családod reagál. Erről igazán nem te tehetsz, és legalább te ne okold magad és állj ki magadért. Legyél erős. Szerintem a párod is csak azért okol, mert neki is fáj, csak a pasik ezt így dolgozzák fel. A pasiknak muszáj valakit okolni, másképp nem tudják feldolgozni szerintem. Azt javaslom, hogy most várj egy picit amíg mindketten túl lesztek az első sokkon és utána próbáljatok leülni megbeszélni. A legfontosabb, hogy szedd össze magad és legyél nagyon erős. Ha szeretnél még velem beszélni erről vagy másról is akkor szólj és adok e-mail címet vagy MSN-t. Ne add fel, legyél erős határozott és bátor!

B.O.

2010. febr. 21. 12:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!