Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Voltatok már ilyen helyzetben?...

Voltatok már ilyen helyzetben? Menzesz kimaradás előtt tapasztaltatok terhességre utaló jeleket: émelygés szédülés, főleg reggel éh gyomorra. Kívánós néha undorodás ételektől?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 10:15
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtál.

Egyáltalán nem vagyok kívánós, csak az émelygés miatt folyton ennék, de ha viszont ezen gondolkodom, hogy kaja, akkor még rosszabb lesz minden. Inni viszont nagyon is sokat iszom, az legalább segít.

2010. febr. 8. 13:11
 12/57 anonim ***** válasza:

Mensim előtt kb.9 nappal kezdett fájni a derekam, puffadtam.Mensi szerűen görcsöltem.Majd elmúlt, amikor kellett volna jönnie kezdődött előröl, csak éppen nem jött meg.És előtte 1-2 nappal kezdtem undorodni ettől- attól amit addig szerettem attól is.És minimális hányingerem is lett.

Tesztelni a nemvárt után 4 nappal teszteltem pozitívat.

Első.

2010. febr. 8. 13:53
 13/57 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint lehetséges, hogy tényleg baba miatt érzem ezeket a tüneteket.

Derékfájás nekem is volt kb 1 hétig aztán 2-3 napra elmúlt, de tegnap megint észrevettem hogy fáj.

Akkor várok még 1 kicsit a teszttel, hogy biztosra menjek (25-ös x epil). Szerintetek ez jó teszt?

2010. febr. 8. 14:16
 14/57 anonim ***** válasza:
100%
10:44-es vagyok.Örülök, hogy más is olyan kis "dinka" mint én, hogy sokat foglalkozik ezzel a "na most sikerült a baba" kérdéssel. Ugye nekem 7végén meg kell jönnie, de tegnap este, pedig nem álltam egész nap, mej le szakad a hátam is. A mellem meg úgy meg van szimplán puffadva, de ez sima mensinél is szokott lenni. Ha ki vagyok nyújtozva, akkor mennek odalent fúrcsaságok. És konkrétan vannak valóban olyan görcseim, mintha meg akarna jönni, de hát erre mondják, hogy tágul odalent a méh a baba miatt (mármint ha összejött). Mi is 13 hónapja próbálkozunk, és már nagyon várjuk ezt a babát. Csak félek, hogy ez a mensis görcs mégse baba lesz. Hát reménykedjünk lányok.
2010. febr. 8. 17:09
 15/57 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Mi újság veletek????

Ma hajnalban arra ébredtem fel, hogy a mellbimbóm borzalmasan fáj, a ruha is irritálja, szörnyűűű.

Hát nem tudom mi lesz ez, de csütörtökön kellene megjönnie és majd kiderül minden, de egyre inkább gyanakszom.

2010. febr. 9. 09:10
 16/57 anonim ***** válasza:
100%

Szia Kérdező!

Hú ez a cickós dolog nagyon gyanús.

Nekem azért nem úgy érzékeny, hogy majd meg őrülök, és hát a hőm is csak 36,8-36,9. Szerintem nekem meg fog jönni.

Reméljük neked nem :-)

2010. febr. 9. 10:19
 17/57 A kérdező kommentje:

Én nem mérek hőt sajna, így ilyen adatokat nem tudok.

De borzalmasan émelygek, gombóc van a torkomban (ez a legjobb megfogalmazás ). A puffadás mára elmúlt, remélem nem jön vissza a nap folyamán. :)

Azért gyanakszom ennyire, mert pont mondtam páromnak is (3-4 napja), hogy tuti nem vagyok babás mert a cicim nem is változott, erre tegnap elkezdett feszülni, este pedig enyhén érzékeny volt, ma reggel pedig minden érintés kínszenvedés :S Soha nem volt még ilyen.

2010. febr. 9. 11:00
 18/57 anonim ***** válasza:
100%

Hát, akkor ez már valóban több, mint gyanús.

És a hasad akkor még görcsöl ezek szerint úgy, mintha meg akarna jönni? Meg hát ha máskor em fáj így a melled, akkor ez már valami.

2010. febr. 9. 12:27
 19/57 A kérdező kommentje:
Nem görcsöl, hanem olyan fura néha feszít, bizsereg,meg ilyenek. Tegnap dután a 25 ös teszt negatívat mutatott, de lehet, hogy 10-es kellett volna, vagy reggel. :S
2010. febr. 9. 12:43
 20/57 anonim ***** válasza:
100%
hanyadik DPO-nál jársz?
2010. febr. 9. 12:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!