Voltatok már ilyen helyzetben? Menzesz kimaradás előtt tapasztaltatok terhességre utaló jeleket: émelygés szédülés, főleg reggel éh gyomorra. Kívánós néha undorodás ételektől?
Szia! Én tök ugyanígy vagyok, mint Te. Szintén csütörtökön, tehát ma kellene jönnie. Hétfőn halvány pozit teszteltem, tegnap 2 negát, ma ismét egy negát. Iszonyatos hányingerem van, nemely dologtól undorodom, szexet nagyon nem kívánom napok óta, és a héten többször bealudtam ülve. A hőm tegnapig emelkedett, ma nem tudom, mert nem volt időm mérni, behavaztunk így korábban kellett indulnom. :P
Nálad van már valami fejlemény?
09:59-es.
Milyen márkájú tesztet vettél? (Utánad lévő vagyok.)
Szia Marcsi!
Én Expect-tel teszteltem. Most lőttem el megint egyet a reggeli után. Amit reggel csináltam, az totál negatív. Mondjuk az a rápisilős módszerrel csináltam és a kontroll ablakban is nagyon nehezen jelent meg. Aztán most olvasgattam, és csináltam mégegyet, de most műanyag pohárba pisiltem és úgy mártottam bele. Érdekes, mert egy nagyon erős, egybefüggő vízszintes csík jelent meg a függőleges helyett. Aztán letelt az 5 perc és újra igen nagyon halványan pozitív. Hétfőn is ilyet teszteltem.
Már nagyon türelmetlen vagyok.
Erika
Semmi előjelét nem látom a mensinek. A mellbimbóm érzékeny, hányingerem van.
Nálatok mizujs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!