Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Voltatok már ilyen helyzetben?...

Voltatok már ilyen helyzetben? Menzesz kimaradás előtt tapasztaltatok terhességre utaló jeleket: émelygés szédülés, főleg reggel éh gyomorra. Kívánós néha undorodás ételektől?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 10:15
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:
Na erről fogalmam sincs mivel nem nézegettem magam, és nem szoktam érezni a peteérést sem.
2010. febr. 9. 12:57
 22/57 A kérdező kommentje:
Mi újság veletek?? Valaki tapasztalt már egyéb tüneteket??
2010. febr. 9. 19:04
 23/57 A kérdező kommentje:
Nem jött meg, de a teszt negatív volt.
2010. febr. 11. 09:03
 24/57 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is ma kellett volna megjonnie, meg eddig nem jott. Ma reggel csinaltam egy 10-es erzekenysegu tesztet, es az iszonyatosan halvany pozitiv lett. Igazabol nem is tudom, hogy tenyleg ott van-e, vagy csak odakepzeltem. Holnaputan megint csinalok egyet ha addig nem jon meg. Nekem csak a hasam szurkal, gorcsolget mar majdnem egy hete. Mikor tesztelsz ujra? (Bocs,de nincsenek ekezetek a gepemen)
2010. febr. 11. 09:59
 25/57 anonim ***** válasza:

Szia! Én tök ugyanígy vagyok, mint Te. Szintén csütörtökön, tehát ma kellene jönnie. Hétfőn halvány pozit teszteltem, tegnap 2 negát, ma ismét egy negát. Iszonyatos hányingerem van, nemely dologtól undorodom, szexet nagyon nem kívánom napok óta, és a héten többször bealudtam ülve. A hőm tegnapig emelkedett, ma nem tudom, mert nem volt időm mérni, behavaztunk így korábban kellett indulnom. :P

Nálad van már valami fejlemény?

2010. febr. 11. 10:10
 26/57 anonim ***** válasza:

09:59-es.

Milyen márkájú tesztet vettél? (Utánad lévő vagyok.)

2010. febr. 11. 10:11
 27/57 anonim ***** válasza:
09:59-es vagyok (amugy Marcsi). Nem tudnám megmondani a teszt nevét, szerintem nincs neve. Külföldön élek, tegnap bementem a gyógyszertárba és kértem 10-es tesztet. Kaptam is, de csak az van ráírva hogy Schwangerschaft test.
2010. febr. 11. 10:17
 28/57 anonim ***** válasza:

Szia Marcsi!

Én Expect-tel teszteltem. Most lőttem el megint egyet a reggeli után. Amit reggel csináltam, az totál negatív. Mondjuk az a rápisilős módszerrel csináltam és a kontroll ablakban is nagyon nehezen jelent meg. Aztán most olvasgattam, és csináltam mégegyet, de most műanyag pohárba pisiltem és úgy mártottam bele. Érdekes, mert egy nagyon erős, egybefüggő vízszintes csík jelent meg a függőleges helyett. Aztán letelt az 5 perc és újra igen nagyon halványan pozitív. Hétfőn is ilyet teszteltem.

Már nagyon türelmetlen vagyok.

Erika

2010. febr. 11. 10:49
 29/57 A kérdező kommentje:
25-ös x epil
2010. febr. 11. 12:52
 30/57 A kérdező kommentje:

Semmi előjelét nem látom a mensinek. A mellbimbóm érzékeny, hányingerem van.

Nálatok mizujs?

2010. febr. 11. 12:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!