Voltatok már ilyen helyzetben? Menzesz kimaradás előtt tapasztaltatok terhességre utaló jeleket: émelygés szédülés, főleg reggel éh gyomorra. Kívánós néha undorodás ételektől?
Sziasztok.
Mi újság veletek.
Nálam még mindig semmi, tünetek ugyanazok, asszem holnap megyek dokihoz.
Sziasztok!
Nálam 11 nap késés, ma iszonyatosan émelygek, kb. 3x kezdtem el a wc felé szaladni ma, de még nem hánytam. Délután veszek tesztet és majd írok, hogy mit mutatott. Remélem 2 gyönyörű csíkom lesz :-)
Na mjd jelentkezem délután, addig is mindenkinek a legjobb híreket kívánom ;-) B.O.
Halihó!
Megcsináltam egy tesztet most délután és sajna totál negatív. De még holnap reggel újra próbálkozom. Mensi még sehol, kicsi hasszurka van meg a délelőtti rosszullét amit írtam is. Nálatok mi újság? B.O.
Voltam orvosnál, hát mit ne mondjak semmit se mondtak konkrétan. "Nem jött meg oké: norcolut. "
Na mondom kösssz.
"Ha még se jönnne meg, jöjjön vissza"
Elküldtek ultrahangra is:
uterus: rendes nagy
endometrium: 8 mm
Aztán el is küldtek a francba.
Sziasztok Lányok!
Hát sajna nekem is megjött a 7végén, úgyhogy megyek átjárhatósági vizsgálatra jövő héten :-(
Azért ne adjuk fel
Sziasztok!
Nálam sincs még mindig semmi. 13 nap késés. Tegnap reggel teszteltem egy mártogatós negatívat és egy (szerintem) nagyon halvány pozitívat egy rápisilős kazettáson. Most várok holnapig és reggel megint tesztelek egyet. Kezdem feladni a reményt, csak azt nem tudom, hogy mért nem jön meg ha nem vagyok babás.
Majd holnap írok. Addigis sajnálom, akinek kiderült, hogy nincs baba, és drukkolok azoknak, akik még várakoznak és reménykednek, mint én. B.O.
Kedves B.O.!
Ugyanez a kérdés gyötör napok óta. Ha esetleg nem vagyok terhes, akkor hol marad más a mensi?
HOldállás, vagy valami egyéb nem keverhet be, csak mert igen sokan gondolkozunk itt, hogy mi a fene történik velünk.
Sziasztok!
Sajnos még mindig nem tudok semmit. Ma reggel teszteltem negatívat. 14 nap késés után. Hányingerem az van, meg néha egy kis alhas feszülés. Mostmár kezdek kétségbe esni. Ennyi idő után már egyértelműen ki kellene mutatnia a tesztnek, ha van baba. Holdállást eddig nem figyeltem, lehet hogy kéne? Hallottatok olyanról akinek ennyi idő után is negatív volt a tesztje és mégis babás volt? B.O.
Kedves BO!
Nálam is negatív a teszt. Egy hete késik. Wc papíron barnázgatok két napja. Délután megyek beutalókért a háziorvosomhoz. Vérvétel és UH. Holnap délután talán már többet tudunk. Te nem mész el vizsgálatra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!