Voltatok már ilyen helyzetben? Menzesz kimaradás előtt tapasztaltatok terhességre utaló jeleket: émelygés szédülés, főleg reggel éh gyomorra. Kívánós néha undorodás ételektől?
És pontosan mit éreztél?? Mikor teszteltél ezután, miután kimaradt??
Köszi a választ:)
Igen, voltam én is. Olyan is volt, hogy álló helyzetben majdnem feljött és kijött belőlem minden.
Nem voltam terhes: időben megjött, és a teszt is negatívat mutatott.
Köszi a választ.
Igazából az a fura, hogy érzem, hogy valami nincs rendben: puffadok, alhasi érzékenység stb.
Szia!
Bár én nem émelygek, meg nem szédülök, de az alhasam, az olyan hülye már 2. napja, hogy őrület, szinte kellemetlenül nyom alul, és bele-bele szúrkál. 26. cn-on vagyok, 31,32 napos a ciklusom, szóval reménykedem, hogy én is azoknak a táborát fogom erősíteni, akiknél a terhesség is pont úgy kezdődik, mint egy szokásos mensi, görcsölget-görcsölget, csak nem jön meg.
Kedves kérdező, te hanyadik napon jársz, és érzel valamit lent a hasadnál?
Szia!
Őrülök hogy van Valaki rajtam kívül is aki ezzel a bizonytalansággal áll szemben.Igen,Én is érzek dolgokat amik furik.Tulajdonképpen a ciklusom teljesen szabályos 28 napos.Ami azért is lényeges mert a ciklusom végén szokott csak fájni a cicim,menzi előtt 1-2 nappal.Namármost az ovulációm az 4-5.-re esett és már most érzem ezt a fájást de csak az alsó ívén!Szurkálást is éreztem eddig a bal petefészkemnél,ami időközben áttért a jobb oldalra a méhem környékére.Enyhe puffadást is éreztem de az mintha elmúlt volna.Igazából nem tudom hogy ezeket a dolgokat mire véljem mert már nagyon rég próbálkozunk a férjemmel, hiába.Egy álom válna valóra hogyha ezeket a dolgokat nem csak beképzelném Magamnak.Remélem nem hülyültem meg teljessen :-))
Ui,:Remélem hogy jól érezzük azt,amit!!
Köszönöm, hogy írtál :)
Rosszul vagyok már teljesen, egyszerűen nem értem ezeket a dolgokat. Olyan éhes vagyok egyfolytában, hogy majd bele őrülök, de közben pedig mindentől undorodom, csak is a puding meg a kakaó esik jól :)
Nekem a mellem most kezdett picit feszesedni, a mellbimbóm pedig egyre érzékenyebb.
Én nem figyelem magam és soha nem is éreztem ovulációt sem. 2 héttel ezelőtt viszont csináltam 1 tesztet (-), mert a párommal kissé furának találtuk ezt a hirtelen változást. Nekem a jobb oldalamnál éreztem enyhe tűszúrásnyi "fájdalmat"(2hete).
Így majd 2 hét elteltével már tényleg megőrülök, ez az alhasi néha feszítés kikészít no meg az éhező undor :)
Szia!
Én kb. a 7. dpo napomtól kezdve tudtam, hogy jön a kismanóm.Egyik percről a másikra megszédültem, és belül éreztem, hogy valami elkezdődött.Kivános nem voltam, igaz a mai napig nem vagyok az.Az émelygés ugy a 6. hét közepe táján jelentkezett, és a 10. hétig tartott.
Sok sikert!
16 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!