Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Voltatok már ilyen helyzetben?...

Voltatok már ilyen helyzetben? Menzesz kimaradás előtt tapasztaltatok terhességre utaló jeleket: émelygés szédülés, főleg reggel éh gyomorra. Kívánós néha undorodás ételektől?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 10:15
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:

Helló lányok!

Én kérdeztem nemrég, hogy a kérdező hanyadik DPO-nál jár.

Izgalmasak ezek az egyszer -, egyszer meg + tesztek. Nekem is ma-holnap kell megjönnie, és nekem a mellem még picit érzékeny, de szerintem meg fog jönni. Észrevettem ma nagyon halvány picit véres nyákot.

Szerintem akkor mutat majd igazat egy teszt, ha valaki a 15-16. DPO-nál jár, főleg ha tudja, mikor volt pé, vagy legalább is tesztelje akkor amikor már 3-4 napja késik, mert ha van baba, akkor ott már kell hogy termelődjön annyi HCG, hogy a teszt bőven kimutassa.

2010. febr. 11. 15:54
 32/57 anonim ***** válasza:
Szurkolok nektek lanyok!!!:-) Nagyon sok olyan kismama van itt koztunk, akinek a menses kimaradasa utan csak par nappal mutatja ki a teszt!!!Sok sikert!!!
2010. febr. 11. 16:16
 33/57 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Végigolvastam amiket eddig írtatok és én is hasonló cipőben járok. A ciklusaim általában 31 naposak, ehhez képest a mensim most már 1 hete késik. Tegnap reggel negatívat teszteltem. Első babucinkra készülünk, még nem olyan rég próbálkozunk, de nagyon várjuk, hogy összejöjjön.

Igazából mindenféle tüneteim vannak (hányinger, pici alhas feszülés, pici cicifájás) de ezek sajnos nálam minden hónapban jelentkeznek mensi előtt.

Ma reggel viszont undorodtam a minden reggel olyan nagy élvezettel elfogyasztott kávémtól. De nem akarom nagyon beleélni magam mert október elején is így voltam, nagyon beleéltem magam, hogy terhes vagyok, aztán meg jött a nagy hidegzuhany amikor megjött. Úgyhogy most nem tesztelek minden nap. Legközelebb majd csak a hétvégén. Remélem akkor már kiderül majd, hogy mi a helyzet. B.O.

2010. febr. 11. 19:14
 34/57 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!

Mizujs veletek??

Nálam változatlan a helyzet, még mindig semmi előjel, viszont émelygés az van :S

2010. febr. 12. 09:17
 35/57 anonim ***** válasza:
100%
Nem tesztelsz?
2010. febr. 12. 12:42
 36/57 A kérdező kommentje:
Tegnap teszteltem - lett, x epil 25-ös
2010. febr. 12. 12:54
 37/57 anonim ***** válasza:
100%
Még nincs mensi. Pedig tegnap kellett volna megjönnie. Ma egy kicsit megijedtem, mert görcsölni kezdtem, de nem jött meg! :D
2010. febr. 12. 15:21
 38/57 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap 15:25-ös vagyok.

Mensi még mindig nincs, pedig csütörtökön kellett volna. Hányinger erősödik. Tojásfehérjés nyálkás folyásom van viszont kb 2-3 napja.

Tesztet már csak azért sem. Megfogadtam, hogy megvárom a hétfőt, mert a múlt héten 5 tesztet lőttem el!

Nálatok mizujs?

2010. febr. 13. 08:47
 39/57 A kérdező kommentje:
Nálam is hasonló a helyzet, már 3 nap késés és hányinger, cici fájás.
2010. febr. 13. 11:29
 40/57 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nálam sincs még mindig semmi, már 10 napja késik. Képzeljétek hogy jártam! Vettem egy doboz két darabos tesztet és itthon vettem észre, hogy csak egy van benne. Azt meg már felhasználtam csütörtökön, úgyhogy most legközelebb hétfőn tudok venni. Pedig azt terveztem, hogy ma reggel is csinálok egyet. Így holnapig még marad az izgalom. Veletek valami újság??? B.O.

2010. febr. 14. 10:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!