Sziasztok! Azért írok de mert szeretnék olyanokkal beszélgetni akiknek nem akar sikerülni a baba és a szíve szakad meg attól, hogy láttja a baràtnőjét, testvéreit rokonait, más nőket terhesen vagy kisbabával :( Mi nfél éve próbálkozunk..igen tudom nem sok idő és sokan évekig próbálkoznak de én már most kész vagyok :( Szerintem nem csak én gondoltam úgy, hogy 1-2-3 vékedezés nélküli együttlét aztán hopp biztosan terhes leszek. Hát nem.. :( nem tartozom ebbe a 'táborba' akik azonnal teherbe esnek de miért?:( Nőgyógyászati problémám nincs és arról sem tudunk h a párommal lenne valami ( bár még ő nem volt vizsgálaton) de Isten ments! Úgy voltam vele h én nem akarok hőmérőzni,ovu tesztelgetni meg ilyenek..egyszerűen csak együtt vagyunk amikor csak jól esik és persze középidőben sűrűbben..szoktam érezni a peteérés testi tüneteit és ebben az időszakban mindig többször együtt vayyunk, de.. akkor miért nem akar sikerülni? Már annyira kimerítő lelkileg az, hogy izgulok minden hónapban azon, hogy ne jöjjön meg aztán ezzel azt érem el, hogy késik..tesztelek mint az örűlt a rohadt egy csíkosokat aztán meg keresem mint egy idióta a "halvány remény csíkot" :'( ismerős??:( Ti hogy kezelitek ezt?:( Bocsi ha hosszú lett..
Na, látod, kedeves Kérdező! Nagyon drukkolok, hogy valóban az legyen, s minden rendben zajlódjon!!! :)
Kedves Utolsó!
Neked is szorítok nagyon!!! Feltétlen írd meg, mit mond a doki holnap!
(26-os)
2015. febr. 26. 17:01
32/35 anonim válasza:
30-as vagyok! Kedves 26-os!! nagyon Gratulálok!! ez tényleg "csoda", hogy pont akkor jött össze, amikor nem is számítottatok rá. szeretnék már én is ott tartani, mint te :) :) A nőgyógyász csinált rákszűrést, majd jóóóól megnyomkodott, megvizsgált és megállapította, h nem vagyok terhes :( :( Mondtam, hogy 6.próbálkozós hónapunk. erre csak azt mondta, hogy nincs ok az aggodalomra még. HÁT KÖSZI :((( .Először a Gravidára gyanakodtunk, így nem szedtem be, de a gyomrom ugyanúgy fájt, így mentem tovább a háziorvoshoz, aki gyomornyugtatót írt fel. 2 hétig szednem kell, aztán meglátjuk.
Türelmetlenséééég!!! Hogy győzhetnélek le??? :) :/
2015. febr. 27. 19:21
33/35 anonim válasza:
Oh,de sajnálom!!! Én több,m egy év után adtam fel. A dokim akkor is csak azt hajtotta,tökéĺetesek az eredményeim,nyugi. Menjek haza és csináljuk meg azt a gyereket. Szó szerint ezt mondta. Én meg síkideg lettem. Nehéz...
2015. febr. 27. 20:12
34/35 anonim válasza:
Hát igen. én konkrétan arra goNdoltam,lehet hogy ha megemlítettem volna a magánrendelést akkor nem vett volna félvállról. De ésszerű lenne tényleg várnom amíg letelik az egy év. Kedves Kérdező is a 6-7. hónapban már babás lett. 😊😊 nagyon remélem, hogy mindenki aki szeretné , mihamarabb pozitívat fog tesztelni 👍👍👍
2015. febr. 27. 22:11
35/35 anonim válasza:
Sziasztok! Én is az első hozzászólók között vagyok(egyben az is,akinek emelték a pajzsmirigy gyógyszerét és február 7.-re nem várta.) Gondoltam megírom nektek is a hírt,azóta 8.hetes kismama vagyok. :))) Az 1.emelt gyógyszeres hónapban,szintén betegség után jött össze a babó.(1év próbálkozás után) Remélem hamarosan ti is ilyet írtok! :) Akinek sikerült annak gratula!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!