Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Merckforminnal kinek sikerül...

Merckforminnal kinek sikerül baba és mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
Én most kezdem majd szedni mert inzulin problémám van és PCOs is vok!!!!nagyon szeretnénk már kisbabát:(...2-3 havonta menstruálok amúgy...!!Ettől a gyógyszertől lesz peteérésem is??minden tapasztalat érdekelne erről a gyógyszerről...!!!
2013. aug. 13. 18:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem a 3. hónapban már peteérést mutató ciklusaim voltak, Merckformin xr 2*750 mg-ot szedtem és a diétát 75-80%-osan tartottam.

Nálunk más problémák is voltak.

Így is a gyógyszer szedésétől számított 6. hónapban sikerült, előtte 2,5 évig nem.

Most 10 hetes a pocakban.

Minden jót kívánok!

2013. aug. 14. 10:22
 2/2 anonim ***** válasza:
A Merckformin önmagában nem csodaszer. Diéta is sport is ugyanolyan fontos. Egyébként sajnos teljesen eltérő, hogy kinek mennyi idő alatt javul. Általánosságban 3-6 hónapot mondanak.
2013. aug. 14. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!