Nemvárt előtti nap reggel tojásfehérjés nyákos váladék, aztán vizes-krémes. Késői peteérés lenne vagy mensi vagy baba?
én is neked! hány naposak a ciklusaid? pontos ált? amúgy nálad minden rendben egészségileg?
amúgy kezdem azt gondolni, h a legbiztosabb jele a közelgő mensinek, h elkezdek agyalni és mindenféle tüneteket észrevenni. te hogy bírod, h ne bolondulj meg? nekem a megelőző 1-2 nap ált mással se telik, csak ezen agyalok. és mindig azt hiszem eleinte, h most tényleg, aztán egyre jobban belepörgök, de abból már kb tudom is, h na persze...
Igen ez elég logikusan hangzik, valójában azért is bizonytalanodtam el, mert kicsit magamra hagyva érzem magam ezzel a closti szedéssel, pedig annyira szimpi, mindenre figyelt eddig ez a dokinő, 1 egész órákat voltam benn nála, mindent tudni akart a párkapcsolatomtól a kajáláson át, az életmódom, a gerincem, az alkatom, bőröm, meg még mit tom én mi mindent nézett, de pont ebben a sztem is tök riziküs dologban meg úgy érzem kicsit magamra hagyott. pont esküvő előtt voltam nála nem sokkal és annyit mondott szedjem be 2 egymást követő ciklusban (ha elsőre nem sikerülne) 5 napig 1et, aztán ha az sem jött be utána kontroll. ez kicsit kevés, nem? na asszem elmegyek hozzá újra mielőtt beszedném, főleg mert nem emlékszem hányadik napon kéne kezdeni és az is tök fontos, főleg mert nem 28naposak a ciklusaim. csak a dokik nagyon meg tudnak sértődni, ha "okosabb" vagy náluk attól félek és nem szeretnék újabb dokiban csalódni.
amúgy a 36,7 az nagyon kevés szted? (tudom nincs görbém, hülye kérdés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!