Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt előtti nap reggel...

Nemvárt előtti nap reggel tojásfehérjés nyákos váladék, aztán vizes-krémes. Késői peteérés lenne vagy mensi vagy baba?

Figyelt kérdés
Kissé emelkedő hő, bár csak 36,7, tegnap 36,3 v. 36,5 volt (nem emlékszem, csak arra, h alacsony volt, el is kenődtem). Cici kp időtől bucira dagadva, érzékeny, fáj, utóbbi napokban hasszúrka, (napok óta nagyobb, de mára akkora a pocakom, mintha 3.hónap kp-én járnék, de nem vagyok felfújódva. Fejfájás tompán napok óta. (amúgy pco, IR, cisztákra kezelnek 3/4 éve. ) ilyesmi. 5letek? (sok reménykedés, csalódás után vagyok légyszi kíméljetek az oltásokkal) inkább tapasztalatokat írjatok vagy ha tudtok ilyesmiről - mármint, h lehet-e ilyen késői peteérés vagy mitől lehetett a nyák. Köszi!

2013. aug. 13. 14:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

figyu nem teljesen értek pár dolgot amit írsz:

1. ha minden rendben, akkor hogy lehet ilyen összevissza a ciklusod? hormonjaid ok-k? (mert ha azok rendben, nem tudom még mitől lehet ilyen nagy különbség 2 ciklusod közt..)

2. ha átjárhatóságit csináltak azt miért laporoszkopiának írod? ez utóbbi egy kisműtét, egy feltáró beavatkozás, akkor, ha vmi rendellenesség van, csak úgy nem szokták megcsinálni, ha minden ok, akkor simán kontrasztanyaggal megnézik rtg-el vagy uh-al

3. miért gondolod, h nem jött össze? volt peteérésed (miből tudod, és mikor volt?) és késik, sztem ez elég bíztató!

bocsi tényleg nem kötekedni akarok, cask tisztán érteni, h mit írsz

(nekem közben annyi fejlemény, h vmi halvány, sárgás minimális csíkocska megjelent a bugyimon, szal asszem ez a ciklus is elúszott..

2013. aug. 13. 18:59
 12/20 anonim ***** válasza:
ja a hőről...annak így értelme nincs, hogy jelenleg 36,7. Hosszabb időn át követve, reggel első mérés, felkelés és minimum 6 óra alvás után , belső testhő mérésével ad hiteles adatot. a 36,7 lehet nálad már magasnak számít, ha pl. alacsony az alaphőd. Ám ezt csak akkor tudnánk, amennyiben nézted volna legalább 1-2 hónapon át. Nekem amikor babás voltam, akkor átlagban 36,8-37 között volt, ennél sosem magasabban. valszínű nekem alacsonyabb az alaphőm.
2013. aug. 13. 19:00
 13/20 A kérdező kommentje:

kedves eszti, hát köszi, h megosztod velem a tapasztalataid, nem semmi amiben vagytok. remélem megéri majd utólag visszagondolva!

a hőm valóban hülyeség így nézni, nem is tudom minek írtam le, csak azért talán, mert emelkedett tegnap óta, de végülis az gondolom nem sokat számít, attól még bármikor leeshet újra.

sztetek nem fura, h ma ennyi nő küzd azért, h végre babája legyen? vmi nagyon nem stimmel a világgal.

eszti te hány éves vagy, ha megkérdezhetem. Gondolom nálam pl a korom is számít (36), bár elég későn érő vagyok, meg nem is érzem magam max 10 el fiatalabbnak, de az biológiailag tök mind1. sajnos..

ja ésmerckformintól lehet? (nem először tapasztalom és nem csak a nemvárt előtt, de akkor gyakoribb)

2013. aug. 13. 19:12
 14/20 A kérdező kommentje:
mármint hányinger, lehet a tabitól? vagy az is lehet pms tünet?
2013. aug. 13. 19:15
 15/20 A kérdező kommentje:

húha, naon érdekes cikket találtam a pcoról, meg az ovuláció stimulálásról, hormonokról, stb: [link]

már regeteg ezzel foglalkozó spéci honlapot megnéztem, de most állt össze a kép, asszem mindent értek. de ha még ez sem lenne elég, van egy még durvább a progeszteronról és az ösztrogéndominanciáról:

[link]

csak azt nem értem, hol lehet kapni ezt a krémet. vkinek 5lete?

2013. aug. 13. 20:32
 16/20 anonim ***** válasza:
Szia! Eszti volnék. Nos 37 éves vagyok. Amikor kiderült nálunk a probléma, még messze voltam attól,hogy klimaxos korban legyek. 6 éve derült ki a korai kimerülő petefészek. akkor még 31 voltam ugyebár. Ja és sosem szedtem fogigátlót, sosem cigiztem, nem vok túlsúlyos, relatív igyekszem egészségesen táplálkozni, rostdús,barna kenyér, tejtermékek,gyümölcsök,zöldségek...Páromnál minden ok, ő sem iszik, nem dohányzik szóval alapból minden más tényező,ami az én állapotomból kifolyólag érint bennünket, pozitív mérleg. és mégis...:( még Czeizel E.is megkerestem,aki azt mondta,hogy az utóbbi időben egyre több a fiatal, korai kimerülő petefészek diagnózissal lévő nő, és oka ismeretlen..nem tudják..rengetegen járunk a meddőségi központokba, sajnos azt tapasztalom én is, egyre többen...Nem beszélve arról,hogy a petevezetékeim hiányában nekünk már csak itt tudnak segíteni,hogy saját gyermekünk lehessen. a Mercforminnal kapcsolatban nincs tap.om, bár mintha olvastam volna,hogy okozhat hányingert. az ösztrogén dominanciás cikket én is olvastam. B.nőm akivel lombikoztam együtt,ő megrendelte anno ezt a krémet de őszinte leszek, sajnos nem javított a helyzeten. Ment kontroll vérvételekre folyamatosan,mert kíváncsi volt,miként alakul a progi és ösztrogén szint a korábbiakhoz képest. az eredmény azonban az elvárt alatt maradt, minimálisan emelte a progit, de nem csökkent az ösztrogén szintje. Kitartás! Vérzés ?remélem még nincs nálad:)
2013. aug. 14. 06:35
 17/20 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Igen volt laparoszkopias átjárhatósági műtétem,mivel régebben voltak cisztaim.Laparoszkopia során csak azt vették ésszre hogy túl vastag a mehnyálkahártya,de az orvos szerint ez változik minden ciklusba.Amúgy minden rendben volt.Hormonjaimat-tavaly nézték akkor jók voltak.Mióta ennyire kattogok a baban azóta jön össze vissza.Orvos szerint nálam minden ok,csak az a baj hogy rávagyok görcsölve.Párom spermai tavaly nemvoltak a legfurgebbek,idén 2hónapja vizsgaltattuk szinte tökéletes lett.Tudod annyi éve akarjuk a babát hogy elsem hinném hogy ha pozitív lenne a teszt.De ma veszek eggyet es holnap reggel megcsinalom.Amugy Te hogy vagy?Nekem görcsölgeta hasam.28nő
2013. aug. 14. 07:50
 18/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok, köszi a válaszokat! hát az a helyzet, h tegnap estére totál kiborultam, úgy sírtam, mint egy gyerek, akit kitépnek az anyukája kezéből. Annyira elegem lett ebből a minden havi várakozásból, mint még soha, pedig párszor már kiborultam ezen. A sok agyalás, meg a dokimra hallgassak, vagy a természetes gyógymódokban bízzak meg hogy lazuljak rá kérdéskörbe teljesen belebonyolódtam, annyira, h úgy éreztem, kész, én kiszállok, feladom, elegem van az egészből, szeretnék egyszerűen megfeledkezni a létezéséről is ennek az egésznek. Hogy legszívesebben kikapcsolnám a bio-ióram, h ne tudjam h eltelt egy hónap, mikor hol tartok a ciklusomban, sőt, h egyáltalán van mensi, meg terhesség. Aztán éjszaka arról álmodtam, h vérzem, de nagyon. felérbredve meg semmi. dehát igazából legkorábban ma (nem) kéne megjönnie, de inkább csak holnap, szal már megint túlontúl korán idegesítem magam az egésszel.

asszem vmi megváltozott bennem, vhogy nem tudok már hinni semmiben, unom, csalódott és reményvesztett vagyok. hát ez van.

2013. aug. 14. 11:24
 19/20 A kérdező kommentje:
A hőm 36,6 volt ébredéskor, ami már csak azért mértem meg, mert azt is álmodtam, h az visszaesett 36,2re és akkor tuti most jön meg. Ez egy agyrém már, úgy utálom már az egész témát, h el se tudom mondani.
2013. aug. 14. 11:27
 20/20 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Mi lett veled azóta?
2015. aug. 16. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!