Nemvárt előtti nap reggel tojásfehérjés nyákos váladék, aztán vizes-krémes. Késői peteérés lenne vagy mensi vagy baba?
figyu nem teljesen értek pár dolgot amit írsz:
1. ha minden rendben, akkor hogy lehet ilyen összevissza a ciklusod? hormonjaid ok-k? (mert ha azok rendben, nem tudom még mitől lehet ilyen nagy különbség 2 ciklusod közt..)
2. ha átjárhatóságit csináltak azt miért laporoszkopiának írod? ez utóbbi egy kisműtét, egy feltáró beavatkozás, akkor, ha vmi rendellenesség van, csak úgy nem szokták megcsinálni, ha minden ok, akkor simán kontrasztanyaggal megnézik rtg-el vagy uh-al
3. miért gondolod, h nem jött össze? volt peteérésed (miből tudod, és mikor volt?) és késik, sztem ez elég bíztató!
bocsi tényleg nem kötekedni akarok, cask tisztán érteni, h mit írsz
(nekem közben annyi fejlemény, h vmi halvány, sárgás minimális csíkocska megjelent a bugyimon, szal asszem ez a ciklus is elúszott..
kedves eszti, hát köszi, h megosztod velem a tapasztalataid, nem semmi amiben vagytok. remélem megéri majd utólag visszagondolva!
a hőm valóban hülyeség így nézni, nem is tudom minek írtam le, csak azért talán, mert emelkedett tegnap óta, de végülis az gondolom nem sokat számít, attól még bármikor leeshet újra.
sztetek nem fura, h ma ennyi nő küzd azért, h végre babája legyen? vmi nagyon nem stimmel a világgal.
eszti te hány éves vagy, ha megkérdezhetem. Gondolom nálam pl a korom is számít (36), bár elég későn érő vagyok, meg nem is érzem magam max 10 el fiatalabbnak, de az biológiailag tök mind1. sajnos..
ja ésmerckformintól lehet? (nem először tapasztalom és nem csak a nemvárt előtt, de akkor gyakoribb)
húha, naon érdekes cikket találtam a pcoról, meg az ovuláció stimulálásról, hormonokról, stb: [link]
már regeteg ezzel foglalkozó spéci honlapot megnéztem, de most állt össze a kép, asszem mindent értek. de ha még ez sem lenne elég, van egy még durvább a progeszteronról és az ösztrogéndominanciáról:
csak azt nem értem, hol lehet kapni ezt a krémet. vkinek 5lete?
Sziasztok lányok, köszi a válaszokat! hát az a helyzet, h tegnap estére totál kiborultam, úgy sírtam, mint egy gyerek, akit kitépnek az anyukája kezéből. Annyira elegem lett ebből a minden havi várakozásból, mint még soha, pedig párszor már kiborultam ezen. A sok agyalás, meg a dokimra hallgassak, vagy a természetes gyógymódokban bízzak meg hogy lazuljak rá kérdéskörbe teljesen belebonyolódtam, annyira, h úgy éreztem, kész, én kiszállok, feladom, elegem van az egészből, szeretnék egyszerűen megfeledkezni a létezéséről is ennek az egésznek. Hogy legszívesebben kikapcsolnám a bio-ióram, h ne tudjam h eltelt egy hónap, mikor hol tartok a ciklusomban, sőt, h egyáltalán van mensi, meg terhesség. Aztán éjszaka arról álmodtam, h vérzem, de nagyon. felérbredve meg semmi. dehát igazából legkorábban ma (nem) kéne megjönnie, de inkább csak holnap, szal már megint túlontúl korán idegesítem magam az egésszel.
asszem vmi megváltozott bennem, vhogy nem tudok már hinni semmiben, unom, csalódott és reményvesztett vagyok. hát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!