Tapasztalat v valami valakinek? Babát szeretnénk! Pár hónapig szedtem fogamzásgátlót abbahagytam 2hónapja, és már terhesvitamint szedek 2hónapja.
Aug.1-5ig megvolt a menzeszem!
Párommal együtt voltunk aug.7-8-10-12én
esélyes,h babánk legyen ebbe a hónapban ha ilyen aktívan együtt vagyunk?
Gyertyázásról vélemény?
Első hónapban még hagyd a praktikákat. Nem tudom, nekem a gyertyázás szex után iszonyat vágyölő, bár megértem,ha egy bizonyos idő után, valaki csinálja!
A terhesvitamint szedheted, bár a teherbeeséshez sok köze nincs, én pl. csak folsavat szedtem előtte 2 hónappal és utána 12 hétig!
Az együttlét jó, de szerintem korai! Már ha normál ciklusod van, akkor félidő körül lehet az ovud!
Ha egészségesek vagytok mindketten és pont elcsípitek az ovulációdat kb. 30% esélye van egy hónapban a teherbeesésnek.
A terhesvitamin akkor lehet esélynövelő, ha vitaminhiányod van - de ebben is az E-vitamin segíthet a méhnyálkahártyát megvastagítani. Egyébként meg főleg a folsav a fontos (és a többi B-vitaminok) egyes születési rendellenességek megelőzésében.
A gyertyázás akkor lehet nagyon minimálisan esélynövelő, ha a férfi spermiumai lassúak. De ha pl. a méhszájad hátrahajló, akkor kutyapózban "kell" magasra tartani popsidat. Ám mindez csak praktika inkább akkora, ha nem jönne hamar össze - ha belegondolsz elég sokan estek már teherbe véletlenül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!