Péntek judit nikolet kérdése:
Van vagy vannak itt olyanok akik fogamzásgátlót szedtek és azt abbahagyták mert babát szeretnének?
Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt sikerült?? Mennyit próbálkoztatok?? És hányadik babóca???2013. aug. 11. 20:59
1/6 anonim válasza:
1 éve és 3 hónapja hagytam abba, azóta próbálkozunk, és még nem sikerült :( Kiderült, hogy a fogamzásgátló teljesen felborította a hormonrendszeremet, azt próbáljuk helyretenni... 1. baba lenne.
2/6 anonim válasza:
Miután abba hagytam a 7. hónapban sikerült a baba, de 3 hónap szünetet tartottam a gyógyszer után. Most szeretnénk tesót, múlt hónapban hagytam abba, remélem most is sikerül ennyi idő alatt :)
3/6 anonim válasza:
Négy évig szedtem. Idén május 6.-án hagytam abba, május 23.-án már meg is fogant a baba. :-) Gestomix-et szedtem amúgy. Első baba lesz. Én hőmérőztem és számolgattam, hogy meg tudjam mikor lehet ovulációm és jól kalkuláltam :-) Sok sikert!
4/6 anonim válasza:
A 3. gyógyszermentes hónapban cipromixet szedtem, harmadik baba.
5/6 anonim válasza:
9 évig szedtem,és az első hónapban teherbe estem:)
6/6 A kérdező kommentje:
ÓÓÓ hát elég bíztatoak amiket írtok nekem nekünk már van két kislányunk, de szeretnénk 3 babócát!! ) hónapig szedtem a gyógyszert július 24 én volt az utolsó mensim első napja... mi is próbáltuk kb kiszámolni mikor van peteérés ovuláció , és így augusztus 3-4-6 án voltunk együtt de elvileg 7 én volt ovulációm és peteérésem az volt 3-4-5-6 án!!! Hát bízom benne hogy nekem is az első hónapban azaz most sikerült elég furán érzem magam de 21 én kéne megjönnie elvileg nem tudom hogy ha most csinálnék tesztet mutatna-e valamit már ha sikerült is!!! Bízom benne nagyon hogy összejött!!! Mondjuk ez nagyon egyén függő is szerintem hogy kinek mikor hogy sikerül!! Azért szorítok mindenkinek akik próbálkoznak és gratulálok azoknak akiknek már sikerült
2013. aug. 12. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!