Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18 eves vagyok es lassan 4...

18 eves vagyok es lassan 4 eve szedek folyamat fogamzasgatlot. Lehetek terhes vagy csak hiztam?

Figyelt kérdés
Van ugy hogy neha egyet egyet kesobb veszek be, de ez ritka. Folyamat minden honapban menstrualok rendesen, de mostanra kicsit fura a hasam alakja behuzom akk nem latszik haton fekszem semmi keveset eszek nem vagyok se kivanos se semmi.
2013. aug. 8. 13:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Tesztet csináltál? hatékonyabb, mint mi itt.
2013. aug. 8. 13:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Csinálj tesztet! Egyébként sokaknál előfordul, hogy ugyanúgy véreznek a tablettától, pedig becsúszott a baba.
2013. aug. 8. 13:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha most nem vagy terhes, akkor érdemes elgondolkozni rajta, hogy leállj a tablettával. Kár hogy 14 évesen felírta a doki. :(

A legtöbb meddő nő így "alakul ki", hogy 15-30-ig szedi, aztáűn meg csodálkoznak, hogy nem jön a gyerek... :(

A fejlődő szervezetedet bombáztad hormonokkal éveken át. És akkor még nem beszéltünk az egyéb "mellékhatásokról", mint hogy nem jön a gyerek.

Lehet hogy most is valami "probléma" van csak.

Csinálj egy tesztet, és ha + ha - menj el egy normális orvoshoz és beszéld meg vele a továbbiakat.

2013. aug. 8. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!