Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy már terhes...

Lehetséges hogy már terhes lennék?

Figyelt kérdés

Kb 3 hete abba hagytam a gyógyszert és azóta voltunk együtt a párommal jó párszor!Babát szeretnénk!

Vannak érdekes tüneteim de lehet simán ettől a melegtől,vagy nem tudom!Székrekedéssel küzdök,nem tudok enni nem kívánok semmit,de ha mégis valamit igen akkor azt nagyon(édesség,gyümi)!Hányingerezek is de délután is nem csak reggel(ez lehet a nem evéstől is persze),nem tudom.Még korainak tartanám a dolgot de ki tudja!!Lehetséges lehet??Van egy 2 éves fiam ő nála több mint 7 évig szedtem gyógyszert és letevés után még kétszer megjött és aztán a 3 hónapban terhes lettem.

2013. aug. 7. 16:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha 3 hete hagytad abba,lehetsz terhes de ezek a tünetek nem attól vannak,inkább a melegtől vagy hormonális változástól,hiszen még épp csak peteérésed volt.
2013. aug. 7. 16:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen ez is igaz,remélem mihamarabb elmúlik(ha hormonális),az beáll egy idő után nem???
2013. aug. 7. 16:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Voltam már terhes de eskü ezekre így nem emlékszek,pedig sok minden frissen él még abból is:)
2013. aug. 7. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!