Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vvolt esetleg aki teszt...

Vvolt esetleg aki teszt nélkül is biztosan érezte hogy jön a baba?

Figyelt kérdés
első terhességemmel hatàrozottan igen .most megint azt sugallja valami.a melleim is érzékenyek ,ma reggel óta enyhe hànyingertől kavarog a gyomrom.napok ora érzem hogy na ma jön meg de reggelre semmi a hasamban pedig mensis fàjdalom.előző hónapban elfelejtettem beirni és nem tudom mikor kellene v kellett volna megjönnie!??!
2013. aug. 12. 10:03
 1/7 anonim ***** válasza:
van akinek ki sem mutatja a tezst, viszont az is gyakori hogy az ember beképzeli magának a tüneteket, ez abban az esetben van ha már jó ideje nagyon szeretne az ember teherbeesni de nem sikerül, kérdésed alapján úgy értelmeztem hogy nem akarntál volna most tudatosan teherbeesni igy gondolom nálad nem ez van. Csinálj tesztet és kiderül.
2013. aug. 12. 10:07
 2/7 anonim ***** válasza:
igen, én is éreztem
2013. aug. 12. 10:08
 3/7 A kérdező kommentje:
az az igazsàg hogy beszélgettünk a baba témàrol màr a férjemmel és végülis nem bànnànk ha jönne a kistesó.kisfiunk 3,5 éves.csak talàn egy kicsit vàratlanul ért v érne ha elsőre megfogant volna ugy hogy kimondottan nem abból a célból voltunk együtt ..... :-) kisfiam 5 kiloval született talàn ez miatt paràzok egy csepett ...
2013. aug. 12. 10:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Érdekes, mert nem éreztem. Pedig mindenféle védekezés nélkül voltunk együtt, de nem hittem volna, hogy sikerült, még akkor sem, amikor 18 napja késett! Sőt, elmentem nőgyógyászhoz fogamzásgátló receptért, hogy majd később próbálkozunk. Majd amikor ki akartam váltani a receptet, inkább vettem egy terhességi tesztet. Persze pozi lett. :)
2013. aug. 12. 10:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Én éreztem, pedig semmi tünet nem volt, csak baromira fájt a fejem, mikor felébredtem. Csináltam egy tesztet (életemben összesen a másodikat, szóval nem csinálok minden hónapban négyet, hogy biztos legyen), hogy vehetek-e be fájdalomcsillapítót. + lett.

És éreztem azt is, hogy már nincs meg, pedig nem volt semmi vérzés meg görcs. (10. hét.)

Hallgass a belső hangra, megmondja. De ne a vágyaidat vetítsd ki, hanem koncentrálj a megérzésre.

2013. aug. 12. 11:37
 6/7 A kérdező kommentje:
kedvesek vagytok .. igen ez az pont a belső hang ami azt sugallja.ma egész nap émelyegtem ...nem beképzelem hiszen nem beszéltünk még csak a párommal .... de szerintem .... :-) a kisfiunkkal is azonnal az lettem annélkül h rávetettem volna magam a témàra. egyszerüen peteéréskor azonnal megfogant ...
2013. aug. 12. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:
igen én is éreztem,éreztem,hogy ez a hónap egyszerűen más...
2013. aug. 12. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!