Mennyi az esélye, hogy szoptatás alatt sikerül összehozni a kistesót?
Szülés után nekem is 6 hónappal jött meg, eleinte semmit nem csináltunk csak simán együtt voltunk, majd az első ovutesztes hónapban összejött.
Egy jó tanács: ha pozitív lesz az ovuteszted (azaz egyforma a két csík, vagy az alsó csík sokkal erősebb mint a felső)akkor aznap HAJNALBAN bújjatok össze, mert akkor van a tüszőrepedés, általában mindig hajnalban.
Kislányom 10 hónapos volt mikor terhes lettem az öcsikével, aki ma már 5 hónapos nagyfiú:) (és hamarosan dolgozni fogunk a 3. gyerkőcön is:)
Sok sikert!
Csatlakozom az előttem szólóhoz;
Lányom 4 hónapos volt amikor teherbe estem az öccsével...:-) kizárólagos szoptatás mellett
Volt is nagy meglepetés....
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2. válaszadó, köszönöm a jó tanácsot! Ha az ovu pont hétvégére fog esni (erre elvileg jó esély van), akkor működik hajnalban, de ha nem, akkor sajnos csak az este marad... :) De azért reménykedem! :)
Ja, viszont még 4-5x szoptatok... De reméljük, így is menni fog! Sajnos hallottam olyanokat, akiknek amíg volt egy csepp tejük, addig nem jött a baba, de bízom benne, hogy nem ebbe a csoportba tartozom...
Szerintetek mi a gyakoribb? (Magatoktól eltekintve... :))
Ja, és mindenkinek gratulálok a kistesóhoz! :)
Én megéltem már azt a változatot is, hogy amíg volt egy csepp tejem, addig meg sem jött (11 hó), ill. azt a változatot is, hogy amíg volt egy csepp tejem, addig megjött ugyan, beálltak viszonylagosan a ciklusaim, de nem lettem terhes, és most az történt velem, hogy még meg sem jött szülés után, viszont terhes lettem a kisbabám 2.5 hónapos korában kizárólagos szoptatás mellett.
Tehát egy emberen belól is ennyi vltozat lehet, pedig látszólag semmi különbséget én nem vettem észre a szervezetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!