Miért nem sikerül? Nagyon magam alatt vagyok
Csak most bukkantam a kérdésre. Szorítok nektek nagyon!!
Mi is lassan 1 éve próbálkozunk. Teljesen átérzem az "irigykedős" gondolataitokat, sokszor vissza kell fognom magam, nehogy elbőgjem magam 1 babakocsi láttán. Gonosz egy világ a miénk, olyan pocakba sip-sup beköltözik egy kis lakó, ahol egyáltalán nem várják, később eldobják maguktól. :'(
Most Valentin-nap környékére várható a pé-m, én is ekkor fogantam :) úgyhogy jobban összeszedem magam, mint eddig... "
Kitartás lányok, "Olyan nincs, hogy nincs!" :)
Na, mi újság, kedves Kérdező? Remélem, sikerült :)
Én hozzászóltam már az elején, totál ki voltam bukva. Talnán írtam is, hogy az volt az újévi fogadalmam, hogy letojom, ha összejön, örülünk, ha nem, elfogadom.
Képzeld, először a gyerekem lett beteg, majd a férjem, végül én, így csak 2x voltunk együtt! Az első a szokásos pé időpontja körül, a másik egy hétre rá, a 26. ciklusnapon, amikor azt hittem, azért van tojcsi nyákom, mert válik le a méhnyálkahártya és meg fog jönni. Szóval aznap végképp semmi gyerekgondolat nem volt a fejünkben! S láss csodát: sikerült! :) Utóbb kiderült, együttlét után 3 nappal volt ovum (mert a hőmből se következtethettem, hisz nem mértem már).
Eddig ovu előtt és után vagy épp ovukor voltunk együtt, naponta, kétnaponta, mikor mit vetettünk be. És most fel se fogom, h 3 nappal előtte betegségek után mégis sikerült. És nekem is volt 3 nappal a nemvárt előtt 3-4 vérpötty, de csak a wc-papíron. Nagyon drukkolok Neked is!!! Nagy sablonduma, de nálunk bejött az el kell engedni téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!