Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem sikerül? Nagyon...

Miért nem sikerül? Nagyon magam alatt vagyok

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azért írok de mert szeretnék olyanokkal beszélgetni akiknek nem akar sikerülni a baba és a szíve szakad meg attól, hogy láttja a baràtnőjét, testvéreit rokonait, más nőket terhesen vagy kisbabával :( Mi nfél éve próbálkozunk..igen tudom nem sok idő és sokan évekig próbálkoznak de én már most kész vagyok :( Szerintem nem csak én gondoltam úgy, hogy 1-2-3 vékedezés nélküli együttlét aztán hopp biztosan terhes leszek. Hát nem.. :( nem tartozom ebbe a 'táborba' akik azonnal teherbe esnek de miért?:( Nőgyógyászati problémám nincs és arról sem tudunk h a párommal lenne valami ( bár még ő nem volt vizsgálaton) de Isten ments! Úgy voltam vele h én nem akarok hőmérőzni,ovu tesztelgetni meg ilyenek..egyszerűen csak együtt vagyunk amikor csak jól esik és persze középidőben sűrűbben..szoktam érezni a peteérés testi tüneteit és ebben az időszakban mindig többször együtt vayyunk, de.. akkor miért nem akar sikerülni? Már annyira kimerítő lelkileg az, hogy izgulok minden hónapban azon, hogy ne jöjjön meg aztán ezzel azt érem el, hogy késik..tesztelek mint az örűlt a rohadt egy csíkosokat aztán meg keresem mint egy idióta a "halvány remény csíkot" :'( ismerős??:( Ti hogy kezelitek ezt?:( Bocsi ha hosszú lett..

2015. jan. 5. 21:31
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Szia:) én is 7.-re nem várom, nagyon reménykedem h sikerült de nem merem beleélni magam :( nekem kb. 25.én volt ovum és 17.től majdnem mindennap együtt voltunk!! Nagyon drukkolok neked!!
2015. jan. 31. 18:42
 22/35 A kérdező kommentje:
Még nekem annyi, hogy valamelyik együttlét után pár nappal reggel a wc papiron egy nagyon icipici kis vérvolt volt..De nem merem már semmibe beleélni magam..próbálok türelmes maradni és pozitív..és nem teljesen beleültetni az agyamba, h tuti terhes vagyok de..tudom hogyha nem lesz baba borzasztó szomorú leszek :( Egyre nehezebben tudom kontrolálni ezt a hatalmas nagy vágyat a gyerek iránt..érezni akarom őt!!:( nagyon!:(
2015. jan. 31. 18:47
 23/35 anonim ***** válasza:
Jajj, én is nagyon drukkolok neked!:) És pont ugyan így érzek én is...:(
2015. febr. 1. 09:03
 24/35 anonim ***** válasza:

Csak most bukkantam a kérdésre. Szorítok nektek nagyon!!

Mi is lassan 1 éve próbálkozunk. Teljesen átérzem az "irigykedős" gondolataitokat, sokszor vissza kell fognom magam, nehogy elbőgjem magam 1 babakocsi láttán. Gonosz egy világ a miénk, olyan pocakba sip-sup beköltözik egy kis lakó, ahol egyáltalán nem várják, később eldobják maguktól. :'(

Most Valentin-nap környékére várható a pé-m, én is ekkor fogantam :) úgyhogy jobban összeszedem magam, mint eddig... "

Kitartás lányok, "Olyan nincs, hogy nincs!" :)

2015. febr. 6. 18:12
 25/35 A kérdező kommentje:
Szia:)) köszönöm szépen én is nagyon drukkolok neked!!:) Ma esti tesztem nega :( sztem nincs baba..
2015. febr. 6. 20:29
 26/35 anonim ***** válasza:

Na, mi újság, kedves Kérdező? Remélem, sikerült :)

Én hozzászóltam már az elején, totál ki voltam bukva. Talnán írtam is, hogy az volt az újévi fogadalmam, hogy letojom, ha összejön, örülünk, ha nem, elfogadom.

Képzeld, először a gyerekem lett beteg, majd a férjem, végül én, így csak 2x voltunk együtt! Az első a szokásos pé időpontja körül, a másik egy hétre rá, a 26. ciklusnapon, amikor azt hittem, azért van tojcsi nyákom, mert válik le a méhnyálkahártya és meg fog jönni. Szóval aznap végképp semmi gyerekgondolat nem volt a fejünkben! S láss csodát: sikerült! :) Utóbb kiderült, együttlét után 3 nappal volt ovum (mert a hőmből se következtethettem, hisz nem mértem már).

Eddig ovu előtt és után vagy épp ovukor voltunk együtt, naponta, kétnaponta, mikor mit vetettünk be. És most fel se fogom, h 3 nappal előtte betegségek után mégis sikerült. És nekem is volt 3 nappal a nemvárt előtt 3-4 vérpötty, de csak a wc-papíron. Nagyon drukkolok Neked is!!! Nagy sablonduma, de nálunk bejött az el kell engedni téma.

2015. febr. 20. 20:48
 27/35 anonim ***** válasza:
Megnéztem, a 10-es voltam korábban. Amúgy 8-án megjött akkor, s a ciklusom 31-32 nap helyett 42 re nyúlt. És ez lett a sikeres. Megy a drukk! :)))
2015. febr. 20. 20:50
 28/35 A kérdező kommentje:
Sziaa :)Szívből gratulálok!:) Hát nekem 2 hete késik és van 4 halvány pozi tesztem a doki tegnap mèg nem látott konkrét dolgot, hát nem tudom.. :(
2015. febr. 20. 20:53
 29/35 anonim ***** válasza:
Juuj, nagyon szurkolok! (24-es)
2015. febr. 23. 14:53
 30/35 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 3.válaszoló vagyok! végigolvastam a kommenteket. akinek nincs baba, azzal együttérzek nagyon is :( akinek összejött annak meg nagggyon gratulálok!!! Kíváncsi vagyok, nekem meddig "" kell még várni. Baromira kivagyok, mert párom húga sorra küldi az ultrahangos képeket a babájáról.Minden alkalommal mintha a szívemet tépnék ki... potyognak a könnyeim utána... :( Nálunk meg még mindig semmi. 14-én volt elvileg a Jónás napom. előtte szerda este voltunk együtt, amit utólag tudtam meg, h pont jó időpont hozzá. most 3 napja kisebb-nagyobb szünetekkel fájt a gyomrom mindennap. nem tudom az okát. tegnap egyik percről a másikra elkezdett fájni a hátam, és a gyomrom egyszerre. ezelőtt soha nem volt ilyen. szégyen vagy sem, anyát hívtam, h mit csináljak.... kishíjján sírva fakadtam a fájdalomtól. ezek azért gyanusak, mert ugyanígy fájt az egész hátam okt-ben mikor halvány pozit teszteltem. lehetett beágyazódás??? Vagy kizárt?? Segítenétek?? :( Holnap elmegyek nőgyógyászhoz, h küldjön el hormonvizsgálatra, meg ahova kell mert be fogok golyózni... :(
2015. febr. 25. 00:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!